Elena Băsescu și-a schimbat jobul! Fiica fostului președinte este consilier la Camera Deputaților și lucrează de acasă! Dezvăluiri exclusive

Elena Băsescu și-a dat demisia de la Camera de Comerț și Industrie, acolo unde a lucrat în ultimii ani și s-a angajat la Camera Deputaților.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Elena Băsescu și-a dat demisia de la Camera de Comerț și Industrie, acolo unde a lucrat în ultimii ani și s-a angajat la Camera Deputaților.

Elena Băsescu nu s-a mai întors la vechiul loc de muncă, după ce a revenit din concediu post-natal. Fiica cea mică a fostului președinte al României lucra la Camera de Comerț și Industrie a României din 2016, acolo unde fusese încadrată inițial cu un salariu de 3.000 lei pe lună. În 2018, Elena Băsescu a intrat în concediu de creștere copil iar când a venit vremea să se întoarcă la serviciu, ea și-a anunțat șefii că nu va mai lucra acolo.

Elena Băsescu locuiește la doi pași de Parlament


In articol:

Însă nici nu s-a înscris la șomaj. Din contră, Elena Băsescu a prins un loc și mai bun, cel de consilier la Camera Deputaților din partea Partidului Mișcarea Populară, înființată de tatăl ei. Acesta este și actualul ei loc de muncă, unde nici măcar nu este nevoie să se preztine la birou: pentru că este pandemie, Elena Bsescu lucrează în regim de telemuncă, respectiv de la domiciliu. Nu că ar fi o mare problemă pentru Elena Băsescu să vină zilnic la program: ea locuiește în zona Piața Unirii, în apropiere de Palatul Parlamentului (și chiar lângă Camera de Comerț).

elena basescu
Elena Băsescu se întoarce în politică

Citeste si: Miracolele de la Lourdes. Dumnezeu îi vindecă pe cei cărora medicii n-au ce le face - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Elena Băsescu își face însă doar încălzirea: ea va candida la alegerile parlamentare din această iarnă pentru un post de deputat. EBA va candida din partea PMP și va reprezenta Constanța.

Citeste si: Elena Băsescu, pe lista alegerilor parlamentare 2020. Fata fostului președinte, cap de listă la Constanța

Citeste si: Bogdan Ionescu s-a căsătorit cu iubita turcoaică, Sheila. Fostul soț al Elenei Băsescu a organizat evenimentul în mare secret

A câștigat 6.000 euro pe lună la Parlamentul European

Totuși, cea mai importantă experiență politică a Elenei s-a consumat în perioada 2009-2014, când fiica lui Traian Băsescu a fost europarlamentar al României. EBA câștiga în acea perioadă un salariu de 6.000 euro pe lună. În 2013, ea și soțul ei de la acea vreme, Bogdan ionescu, aveau în conturi (comune) aproximativ 460.000 euro, locuia într-un apartament de 130 mp obținut printr-o donație și conducea un automobil Rangee Rover fabricat în anul 2007. Cei doi mai aveau bijuterii și ceasuri de 50.000 euro dar și tablouri de 10.000 de euro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce trebuie să faci ca să câștigi bani ușor

Lockdown de sărbători? Arafat a zis chiar acum: Se merge pe carantinare

Bomba zilei! Cine va câștiga alegerile parlamentare de duminică, 6 decembrie și cine va fi noul premier? Ce spun sondajele reale (SURSE)

Bogdan Ionescu s-a căsătorit cu iubita turcoaică, Sheila. Fostul soț al Elenei Băsescu a organizat evenimentul în mare secret

Suma incredibilă pe care Traian Băsescu o ține pe card! Fostul președinte și-ar putea cumpăra un apartament pe loc doar cu un drum la bancomat

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies