Elena Cârstea a ajuns de nerecunoscut, la 11 ani de la operația de anevrism cerebral! Vedeta muzicii ușoare s-a schimbat dramatic

Elena Cârstea nu mai arată deloc așa cum melomanii și-o amintesc din perioada în care făcea senzație la festivaluruile de muzică ușoară.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Mai bine de 14 ani au trecut de când Elena Cârstea a ales să-și încheie socotelile cu România și să trăiască în Statele Unite alături de noua ei familie. Artista, ajunsă acum la 58 de ani, s-a transformat radical, mai ales după intervenția chirurgicală la cap suferită în 2009.

fara descriere

Elena Cârstea, devenită între timp Muttart, a încheiat cu viaa artistică și lucrează în prezent ca agent imobiliar în Statele Unite ale Americii. Vedeta muzicii ușoare din România vinde case bogaților din Palm Beach, Florida, însă din cauza pandemiei a îneput să întâmpine probleme. Așa că Elena Cârstea s-a reorientat și a început să organizeze vizionări online. 

Elena Cârstea, de nerecunoscut, după operația de anevrism. Cum arată acum solista?

Așa a apărut Elena Cârstea, după multă vreme, cu imagini noi pe pagina ei de socalizare. Încercând să-și convingă clienții că pot apela la ea și prin internet, intepreta a postat un filmuleț în care vorbește în limba engleză. Doar că cei care o știau de acum 15-20 de ani, o vor recunoaște cu greu.

fara descriere

Elena Cârstea din 2020 și-a păstrat zâmbetul pentru care era recunoscută altădată, dar în rest a suferit o traformare uriașă. Cu câteva kilograme în plus, Elena a îneput să resimtă și povara anilor: ridurile au înnpeut să-și facă loc pe figura ei iar aura de vedetă a scenei a cam dispărut.

Elena Cârstea a ajuns de nerecunoscut, după operația de anevris. A cântat în trupă cu Gyuri Pascu

Elena Cârstea s-a născut în 1962, la Agnita, județul Sibiu.Este absolventă a liceului de artă din Sibiu, promoția 1981, iar la 16 ani a început să cânte alături de Ioan Gyuri Pascu în formația ”Trandafirii negri”.

Colaborează cu grupul Star 2000 a lui Petre Geambașu pentru un turneu în Emiratele Arabe Unite. În perioada 1982-1986 este solista formațiilor Cornel Verban și Alexandru Wilmany.

fara descriere

Din 1990 a efectuat turnee în SUA, Germania, Canada, Regatul Unit. În 1996 semnează albumul de versuri Poezele pentru Vipi, ilustrat de Ștefan Popa-Popas. Din 1994 este director artistic la complexul artistic Vox Maris.

În 1999 înființează și este președinte de onoare al Sindicatului Interpreților și Compozitorilor Liberi Profesioniști.

Citeste si: Elena Cârstea şi-a dat demisia de la agenţia imobiliară din Florida! Celebra cântăreaţă şi-a găsit imediat de lucru!

Citeste si: Cristi Brancu, dezvăluiri despre Mihai Constantinescu: „Aceste clipe sunt hotărâtoare...”

Citeste si: Fiica Elenei Cârstea a părăsit-o pe mama ei, pentru că vrea să intre în Armată! Adriana a plecat pentru 6 luni într-o tabără militară pentru recruţi din SUA!

În luna iulie 2009 a fost diagnosticată de medici cu anevrism cerebral. Operația a decurs cu succes. În 2013, după refacerea în urma intervenției chirurgicale, s-a hotărât să participe la Eurovision în cadrul selecției naționale. Piesa cu care a concurat, intitulată „Spinning”, a fost scrisă de ea însăși, iar muzica de Cristian Faur.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate