Elena Carstea, mesaj socant pe Facebook: "Scena din Romania mi-a adus numai suferinta

Elena Carstea a postat pe Facebook un mesaj cutremurator!

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriere"În primul rând vreau să vă urez din timp tuturor "Sărbători Fericite" şi să aveţi un an minunat. Cum stăteam eu pe gânduri în această seară, m-am uitat prin articolele "minunate" scrise despre mine de-a lungul ultimului an şi nu m-am putut abţine să nu mă minunez de competenţă ziaristică din ultimul timp.

Vreau să vă anunţ în caz că aţi uitat că eu am plecat în America nu să cânt, ci să stau deoparte de scenă din România care mi-a adus doar suferinţa în ultimii ani. Începând cu drepturi neplătite şi terminand cu o imagine nedreaptă care m-a determinat să nu mai suport m-am măritat cu Glenn pentru că este un om minunat şi nu m-am măritat ca să rămân cântăreaţa.

Vă repet nici măcar nu am încercat sa cânt aici. Nu pentru că nu pot, aşa cum şi-ar dori unii sau alţii care propovăduiesc continuu faptul că nu mai pot cântă "AVIZ AMATORILOR". Am venit în ţara la Eurovision pentru că am vrut şi pentru că am putut. Piesa a fost scrisă de mine în întregime text şi muzică cu ajutorul lui Cristi.

Despre faptul că muncesc, să nu vă speriaţi. Munca nu a omorât pe nimeni, iar pe mine nici atât. Fac ce vreau să fac, cânt când vreau să cânt, muncesc altceva când vreau altceva smd....şi o să va spun ce gândesc când va aşteptaţi cel mai puţin. Aş veni mai des în România dar am obosit de promisiuni neîmplinite, de prietenii rătăcite şi de faţa de doar că dau bine şi de oameni în general care nu au cuvânt.

Iubesc România şi românii, mi-aş dori puţină reciprocitate şi respect. Am fost un om generos toată viaţa mea cu toată lumea fără limite aş putea spune dar îmi lasă un gust amar că după atâţia ani de muncă nu rămâne nimic doar atât. În rest va pot spune că: "Nu sunt perfectă, în rest va pup de nu vă vedeţi "LA MULŢI ANI"
, a conchis artista.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate