Elena de la Survivor, nominalizată spre eliminare pentru a șasea oară de Faimoși: „Simt o dezamăgire constantă”

Elena de la Survivor a fost din nou nominalizată spre eliminare de Faimoși.

Distribuie pe:

fara descriere


In articol:

Faimoșii au suferit din nou o înfrângere din partea Războinicilor la Survivor România. Tensiunile din echipă au începust să-și spună cuvântul și, în timp ce membrii echipei albastre par mai uniți ca niciodată, discuțiile în contradictoriu, certurile și înțepăturile sunt la ordinea zilei în echipa roșie.

După ce au pierdut meciul în fața Războinicilor, Faimoșii au fost nevoiți la Consiliu să nominalizeze un coechipier pentru eliminare. Cezar, Asiana și Emy au votat-o pe Elena, în timp ce Elena l-a votat pe Cezar.

Elena de la Survivor, nominalizată pentru a șasea oară de Faimoși

Nu este pentru prima dată când coechipierii încearcă să o elimine pe Elena din echipa Faimoșilor și din show-ul Survivor. Același lucru s-a întâmplat de alte cinci ori, dar, de fiecare dată, cântăreața a fost salvată de votul publicului.

Nominalizată spre eliminare pentru a șasea oară, Elena speră să fie din nou salvată de publicul de acasă și să rămână în continuare în competiția Survivor din Republica Dominicană.

fara descriere

„Nu mai simt nimic, simt o dezamagire care e constanta de ceva timp. Inteleg strategia, jocul, nu am cum sa ma supar. De un milion de ori mi s-a spus ca ma victimiez, dar acesta nu e stilul meu. Daca va trebui sa plec, plec cu capul sus. Daca raman, raman fericita ca a mai trecut un hop.

Inteleg ca sunt nominalizata pentru o perioada mai proasta, cea de săptămâna trecută. Acum s-a mers pe aceeasi premisa, nu stiu daca e o strategie buna, dar trebuie sa iau jocul asa cum e, sa nu ma gandesc la foarte multe lucruri. Sa supravietuim si sa ne toleram e din ce in ce mai greu. Nu calc pe cadavre ca sa mai raman si cred ca am demonstrat de multe ori asta. Eu ma simt un om multumit”, a spus Elena de la Faimoși după ce a aflat că este posibil să părăsească Survivor românia curând.

În meciul de data viitoare, în funcție de care va fi echipa câștigătoare, se va afla dacă va fi nominalizat, alături de Elena, un Războinic sau tot un Faimos. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate