Elena, despre cutremurul din Japonia: “Am avut un sentiment foarte ciudat, sper sa nu existe victime si toata lumea sa fie in siguranta”

Vineri, nord-estul Japoniei a fost zgaltait de un cutremur foarte puternic ce a afectat serios imobile pe o distanta de cateva sute de kilometri. Cutremurul de 7,3 grade pe scara Richter a fost resimtit puternic si la Tokyo, acolo, unde recent, Elena Gheorghe a sustinut cateva concerte.

Distribuie pe:

Autor: Georgiana Carp

fara descriereContactata telefonic de WOWbiz.ro, cantareata s-a aratat afectata de ce s-a intamplat in Japonia, mai ales ca spectacolele pe care le-a sustinut au avut loc recent si spune ca a luat deja legatura cu prietenii ei din Tokyo, sa vada daca sunt in siguranta.

“Am auzit de dimineata de cutremurul din Japonia. Am avut un sentiment foarte ciudat, avand in vedere ca m-am intors de acolo acum cateva zile. Am urmarit site-urile de stiri si am vazut ca alerta de tsunami a fost ridicata. Sper sa nu existe victime si toata lumea sa fie in siguranta. Am luat legatura cu prietenii mei de acolo si ei sunt bine”, a declarat Elena Gheorghe, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Cantareata mai spune si ca atunci cand a pus piciorul pe pamant japonez  a avut ceva emotii, pentru ca si-a amintit de calamitatile anterioare. “Marturisesc ca atunci cand am ajuns in Tokyo, mi-am amintit de calamitatile din martie. Nu a fost insa nicio problema cat am stat eu acolo”, a conchis Elena, care a mai declarat ca s-ar intoarce in Japonia oricand, pentru ca s-a simtit foarte bine acolo si a fost primita cu caldura.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate