Elena Gheorghe a primit zeci de declaratii de dragoste de la japonezi

Vocea Elenei Gheorghe a depasit de multa vreme granitele tarii, iar de curand a ajuns chiar si in Asia. Artista a lansat un album special pentru publicul de acolo, “Disco Romancing”.

Distribuie pe:

“Inca de cand am inceput sa cant mi-am imaginat cum voi concerta prin Europa,prin Italia, Spania, insa nici macar in visurile mele Asia nu era pe lista. A fost o experienta foarte, foarte tare, publicul de acolo este diferit, este cred unul dintre cele mai active publicuri in fata carora am cantat. Pentru ei eram o aparitie exotica, iar asta cred ca i-a vrajit pur si simplu. Cantau alaturi de mine, sareau, aplaudau, a fost ceva…WOW!”, a povestit artista.

Elena a avut parte si de o super surpriza in timpul unuia dintre concertele din Tokyo.

“Unul din fanii mei japonezi de pe Facebook a tinut neaparat sa vina la concertul meu, mai ales ca in ziua respectiva era si ziua lui de nastere. A stat tot timpul langa scena, iar atunci cand i-am dat microfonul a inceput sa spuna in romana “Te iubesc”, “Te ador”. In prima faza ceilalti erau nedumeriti si nu intelegeau nimic, dar dupa ce le-am tradus toata lumea a inceput sa aplaude si sa spuna aceste cuvinte in romana. Ma bucur ca a fost o zi speciala pentru el”, a mai povestit ea.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate