Elena Gheorghe, anunţ şoc pe internet: "Nu v-am spus, dar mai am un băieţel"

Elena Gheorghe a făcut un anunț șoc pe internet, care le-a dat de gândit prietenilor virtuali. În cele din urmă îndrăgita artistă a lămurit totul.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

"Nu v-am spus, dar mai am un băiețel, mi-a intrat la inima de când s-a născut, acum fix 6 ani... nu-mi spune mama, îmi spune “tuși” dar pentru mine tot aceeași valoare o are! Astăzi e o zi specială, e ziua lui și vreau să-i trimitem toată dragostea și energia bună❤️ La mulți ani, iubitul meu Lucas! Să fii sănătos, fericit și să ajungi cel mai bun fotbalist!", a scris Elena Gheorghe pe Instagram. 

Sora lui Costin Gheorghe, dezvăluiri şocante despre Faimos!

Ana Pîrvulescu, sora lui Costin Gheorghe, unul dintre cei mai buni concurenţi din Republica Dominicană, a declarat, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro că, după părerea ei, baraca nu va afecta moralul echipei "roşii" şi nici determinarea ei.

"La Exatlon e ca în viaţă, nu poţi avea tot timpul lux sau nu ţi se pot întâmpla doar lucruri bune...Noi provenim dintr-o familie modestă, am trăit la ţară și haideți să vă spun un secret... În zilele în care era foarte cald, pentru că nu aveam aer condiționat, iar noi dormeam toți trei în pat, de cele mai multe ori ne trezeam speriați dimineaţa.. Îl găseam pe Costin dormind sub pat sau în curte, pe iarbă.. și nu m-a mirat absolut deloc când și-a scos patul afară în zilele petrecute la coteț. Costin se va obișnui pentru că nu s-a născut în lux și nu a locuit la vilă până acum, în viața de zi cu zi... E crescut la țară și la trei ani alerga desculț prin fânul abia cosit, făcea baie la gârla și mânca de multe ori coajă de pâine uscată, ca să nu vină acasă și să piardă timpul de joaca la masă...", declara Ana Pîrvulescu pentru WOWbiz.ro.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate