Vedete

Elena Gheorghe arata incredibil, desi e mama a doi copii. Imaginea care a starnit mii de reactii

Elena Gheorghe, mama a doi copii, are o silueta impresionanta! Cantareata a starnit mii de reactii atunci cand imaginea cu ea in costum de baie a fost vazuta.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: L. S.


Elena Gheorghe arata incredibil, desi e mama a doi copii. Imaginea care a starnit mii de reactiiicon photo

Elena Gheorghe a petrecut un weekend la mare, in Romania, impreuna cu sotul ei si cu cei doi copii. Cantareata s-a bucurat mult de soare, dar si de plaja pe care a gasit-o foarte curata si a decis sa publice o fotografie in care ea apare in costum de baie. Elena Gheorghe are o silueta impresionanta si arata impecabil, desi este mama a doi copii. Fanii au reactionat si au scris mii de mesaje de felicitari cantaretei.

"Incredibil cat de curata e marea noastra, cel putin unde am stat noi la plaja apa era f cristalina", a scris Elena Gheorghe, alaturat fotografiei in care apare in costum de baie.
 

 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune