Vedete

Elena Gheorghe, de urgenta la medic! "Hai cu Doamne-ajuta"

Elena Gheorghe n-a avut de ales si a ajuns la medic!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Elena Gheorghe, de urgenta la medic! "Hai cu Doamne-ajuta"icon photo
Elena Gheorghe a mers la medicul stomatolog si a dezvaluit ca nu este intr-o situatie care sa ii faca placere. Cantareata este pusa intr-o postura neplacuta ori de cate ori trebuie sa se aseze pe scaunul de tortura, dar nu are ce sa faca, sanatatea dintilor ei e mult mai importanta.

 


Elena Gheorghe a marturisit ca nu suporta sunetul instrumentelor folosite in cabinetul medicului stomatolog, dar chiar nu are de ales.

 


"Hai cu Doamne-ajuta! Nu are ce sa mi se intample. Chiar nu are ce. Totul este sub control. Eu am o problema cu zgomotul de la stomatolog... Numai cand il aud...", a spus Elena Gheorghe incercand sa se convinga singura ca totul va fi binr si va scapa repede de pe scaunul care ii da fiori.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal D

O editie speciala incepe astazi, la “Se striga darul”, de la ora 20:00. Andreea Mantea revine in forta la carma emisiunii “Se striga darul” alaturi de partenerul ei, Mihai Mitoseru asa ca aceasta editie se anunta a fi una spectaculoasa.

Titlu secțiune