Elena Gheorghe: "În ultimul timp mă deghizez în şcolăriţă. Am o colecţie întreagă de şosete de lână acasă"

Sergiu şi Andrei au sărbătorit vienri dimineaţa Halloweenul la Kiss FM alături de invitaţi speciali. Elena Gheorghe, Glance şi Naguale au cântat live pentru ascultătorii Kiss FM noua piesă 'În bucăţi', fiind apoi intervievaţi de realizatorii matinalului.

Distribuie pe:

fara descriereFelul în care Elena a venit îmbrăcată a fost apreciat de Sergiu şi de către Andrei, care şi-au pregătit şi ei costumele de Halloween şi au decorat studioul Kiss FM.

"Sunt o şcolăriţă astăzi, de Halloween. Aşa am vrut eu să mă deghizez. De fapt, în ultimul timp mă deghizez în şcolăriţă, pentru că îmi place să-mi aduc aminte de perioada aceea când am fost în liceu” a afirmat ea.

Elena a povestit că nu-l va costuma pe Nicolas de Halloween. „N-o să-l costumez, pentru că nu suntem împătimiţi ai acestei sărbători, care, de fapt, e importată. Dar, sunt convinsă că, în momentul în care Nicolas va creşte, va voi să se costumeze de Halloween şi bineînţeles că voi fi de acord cu el” a declarat Elena la Kiss FM.

La rândul lui, Andrei a întrebat-o pe vedetă ce părere are despre şosetele de lână. „Sunt foarte bune. Eu am o colecţie întreagă de şosete de lână acasă. Ştii de ce? Pentru că bunică-mea este fascinată de tot ce înseamnă croşetat şi, în fiecare an, de Crăciun, primesc şi o pereche de şosete de lână” a dezvăluit Elena.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate