Elena Gheorghe nu va participa la cununia surorii sale! Afla de ce!

Distribuie pe:

fara descriere

 

Ghinion mare pentru Ana Gheorghe! Sora sa, Elena, una dintre cele mai apreciate cantarete din Romania, nu va putea fi alaturi de ea la cununia civila cu Paul Parvulescu, din cauza unui concert in Anglia pe care nu a putut sa-l amane sub nicio forma.

In urma cu cateva luni, Elena a acceptat sa cante in Anglia, pe 28 octombrie, intr-unul dintre cele mai importante locatii londoneze. In acea perioada, sora ei nu-si fixase data de cununie cu fotbalistul Paul Parvulescu, motiv pentru cantareata sa accepte oferta britanicilor. La scurt timp de la semnarea actelor si mediatizarea concertului, Ana a stabilit sa se marite civil pe 29 octombrie. Era singura zi in care iubitul ei a primit acceptul din partea conducerii clubului Steaua sa poata da o petrecere sis a-I aiba alaturi pe toti componentii echipei sip e patronal Gigi Becali.

Din pacate, cu toate eforturile depuse de Elena pentru a gasi un avion care sa ajunga in dimineata zilei de 29 octombrie in Romania si a fi prezenta la ora 14.30 la biserica din Clinceni, acolo unde va avea loc logodna religioasa, totul a fost in zadar. Diva nu a reusit sa gaseasca nicio cursa, decat cateva ore mai tarziu.

“ Elena nu va putea ajunge la cununia civila si nici la logodna mea de la Clinceni. O inteleg, pentru ca a semnat un contract in Anglia si trebuia sa il respecte. Din pacate, eu nu am putut sa fac cununia decat luni, doar atunci a putut Paul sa fie liber si sa-I aiba pe toti colegii alaturi de el. Elena va veni direct la petrecere. Si-a facut deja rezervare la un hotel din apropierea ballroom-ului Aristocrat din Pipera, pentru a nu pierde timpul pe drum si a participa la petrecere chiar de la inceput”, ne-a declarat Ana Gheorghe pentru WOWbiz.ro. (Cornelia Ionescu)


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate