Elena Gheorghe, ţinute de senzaţie la primul ei concert de la Sala Palatului! Uite ce vestimentaţie spectaculoasă şi-a pregătit artista! “Abia aştept să le port”

Elena Gheorghe ţinute de senzaţie la concertul de la Sala Palatului! Uite ce vestimentaţie spectaculoasă şi-a pregătit artista!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Elena Gheorghe pregăteşte un super concert de muzică armânească, ce va avea loc pe 23 mai la Sala Palatului. Un aspect important din toata desfăşurarea show-ului vor fi ţinutele cu care artista va apărea pe scenă. Pentru că a vrut ca acestea să fie cu adevărat deosebite, Elena, alături de stilistul ei, au realizat singuri nu doar modelele, ci şi materialele din care vor fi confecţionate.

Concertul acesta e foarte important pentru mine şi îmi doresc ca totul să fie special. Din acest motiv am hotărât că ţinutele vor fi cu atât mai spectaculoase cu cât materialele din care sunt confecţionate vor arăta exact aşa cum vrem noi. Aşa am început să gândim şi să construim imprimeuri care să spună o poveste, imprimeuri care să combine motive tradiţionale armâneşti cu o grafică modernă. M-am documentat foarte mult în privinţa asta, am studiat costumele tradiţionale armâneşti, ca să putem avea mixul perfect între vechi şi nou. Am pornit în povestea asta împreună cu Alexandru Raicu (designer) şi Ioana Ieremia (stilist). Lucrăm la proiectul ăsta de mai bine de două luni şi abia aştept să le port. Alex îmi trimite schiţele rochiilor după ce îi spun ce mi-aş dori, alegem ce ni se pare potrivit şi spectaculos, apoi urmează printarea graficii, confecţionarea, iar Ioana vine cu accesorii, încălţăminte şi mood-board pentru make-up şi hair. Abia aştept să vedeţi ce ne-a ieşit! ”, a povestit artista.

fara descriere

Elena Gheorghe ţinute de senzaţie la primul ei concert de la Sala Palatului! “Una dintre ţinutele pe care le voi purta va fi accesorizată cu o centură veche, armânească, pe care o am de la bunica mea”.

Citeşte materialul integral pe kfetele.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate