Elena Ionescu de la Survivor ar putea fi însărcinată? Cum s-a dat de gol: „Elena, te ajutăm cu nașterea?”

Elena Ionescu de la Survivor România și-a făcut apariția la piscină într-un costum de baie sumar, iar burtica pe care a afișat-o a ridicat multe semne de întrebare în rândul concurenților.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Concurenții de la Survivor au avut parte în ediția din acestă seară de o surpriză de mari proprții. Atât Faimoșii și cât și Războinicii au avut parte de o zi întreagă de relaxare. Cu toții au avut parte de o îngrijire ca la carte. Băieții au fost tunși și frezați, în vreme e fetele au avut parte de machi

Citeste si: ''De foarte multe ori am simtit suflet de razboinic in partea adversa!'' Cum vor supravietui Faimosii si Razboinicii impreuna? Urmariti totul intr-un nou episod ''Survivor Romania'', MAINE, de la 20:00, pe Kanal D

aj profesional. Cu toții au purtat ținute de gală, au conversat la un pahar, au râs și au glumit, ceea ce le-a făcut pe cele două echipe să lase rivalitățile la o parte. 

Elena Ionescu de la Survivor, apariție șocantă la piscină: „Elena, te ajutăm cu nașterea?”

Spre seară toți concurenții au mers la piscină, iar Elena a șocat prin apariția ei. Concurenta de la Survivor s-a afișat cu o burtică care le-a dat de gândit colegilor ei. Iancu a întrebat-o instant dacă este gravidă și dacă are nevoie de ajutor cu nașterea, iar Elena a continuat glumele spumoase declarând că s-a gândit chiar și la un nume pentru copil. 

Citeste si: Declarația șocantă a Grațielei Duban la două săptămâni de la eliminarea de la Survivor România! ”În momentul în care am plecat eu, au căzut multe măști”

Iancu: Elena, te ajutăm cu nașterea, cu alea? 

Elena Ionescu: Vai de mine. Vă chem la următorul botez. 

Iancu: Cum îi pui numele? 

Elena Ionescu: Cerasel 

Iancu: Cum te-ai inspirat? 

Citeste si: Sonny Flame, declarație șoc despre Elena Ionescu la patru zile de la eliminarea de la Survivor România! Ce a putut să spună faimosul despre relația lor. ”Mă jur! Mi s-a părut de cea mai joasă speță, m-a dezgustat total”!

Elena Ionescu: Era o glumă. Când nu știm cum se numește sau nu avem o idee îi punem numele „Cerasel” sau Cerasela, de exemplu, totemul când îl luăm îl cheamă Cerasel. 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate