Elena Ionescu de la Survivor Romania, secretul virginității! La 24 de ani, mama ei si-a dat de gol fiica spunând că încă este ”fecioară”!

Elena Ionescu, cea mai populară vedetă de la Survivor România 2020, a fost condiderată mult timp drept ”ultima virgină din showbiz”.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

  Azi este admirată pentru dârzenia și puterea de care dă dovadă la Survivior România 2020, însă cu câțiva ani în urmă era întrebată mereu dacă mai este virgină. ”Fecioria” Elenei Ionescu a reprezentat un semn de întrebare inclusiv pentru familia ei, în condiția în care, la un moment dat, fosta solistă a trupei Mandinga se afișa deja cu iubiții ei de atunci.

  fara descriere

  Citeste si: Moment socant aseara, la “Survivor Romania”

  Citeste si: Cristian de la Survivor România, în lacrimi! Povestea de dragoste tristă a ”războinicului” care a renunțat la iubita lui după trei  ani de relație!

  Citeste si: Grațiela Duban, scandal uriaș cu Elena Ionescu: „Câte melodii ai scos? Știi câte premiere am scos eu?”

  Citeste si: Grațiela Duban, scandal uriaș cu Elena Ionescu: „Câte melodii ai scos? Știi câte premiere am scos eu?”

  Mitul virginității Elenei a pornit de la o declarație dată chiar de mama cântăreței, Constantina Ionescu, în 2012, când actuala concurentă de la Survivor se pregătea să meargă la Eurovision. Ea a șocat atunci spunând că fiica ei este virgină, deși Elena avea la momentul respectiv 24 de ani și se iubea de 4 ani cu Marian Diță, reporter la matinalul lui Răzvan și al lui Dani.

  Citește continuarea pe kfetele.ro!

   

   

   

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate