Elena Ionescu, declarație șoc despre Iancu Sterp la Survivor România! ”Îmi este drag!”

Elena Ionescu a ținut să pună punct speculațiilor că ar simți ceva mai mult pentru Iancu Sterp la Survivor România

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Jungla a luat foc în Republica Dominicană, pentru că la orizont pare să se nască un adevărat triunghi amoros între concurenții de la Survivor România 2020. După reunirea echipelor și începerea meciurilor individuale, faimoasa Emy pare să-l simpatizeze destul de mult pe războinicul Iancu, lucru evident pentru toată lumea de pe insulă.. Acesta, însă, își petrece ”prea mult timp” și cu Elena Ionescu, iar situația o deranjează teribil pe Emy. Ceilalți concurenți cred că acesta este motivul ascuns al conflictului dur pe care Emy și Elena l-au avut în episodul de luni seara al show-ului Survivor România 2020.

fara descriere

”A văzut Ghiță că Elena uneori se mai dă așa pe lângă Iancu”

”Emy cumva îl simpatizează un pic pe Iancu. Nu e un lucru rău, el e băiat frumos, oricum el are iubită acasă... Și îl simpatizează... Și, probabil dacă, nu știu, Iancu aleargă cu Elena mai mult se gândește că, Doamne, cine știe ce... dar nici nu se pune problema... Dar nici nu se pune problema de așa ceva!... Și, probabil, de asta a fost un pic deranjată, poate nu și-a petrecut... să fi alergat cu Emy și să nu fi alergat cu Elena... Dumnezeu știe...”, a declarat Carmen Emanuela, una dintre războinicele ajunse în această fază a competiției.

Apoi, Emy a avut și ea o dezvăluire șocantă despre Elena, făcută de...un faimos! ”A văzut Ghiță că Elena uneori se mai dă așa pe lângă Iancu, așa a perceput el situația. La un moment dat, Elena a și spus că Iancu seamănă cu un fost de al ei și de aici probabil așa a asociat treaba. Are și el filmele lui”, a comentat Alupei la testimoniale.

Citeste si: Carmen Emanuela de la "Survivor Romania", in rochie de mireasa! Iata cum a stralucit frumoasa Razboinica, in cea mai importanta zi din viata sa!

Citeste si: Survivor România: Cezar şi Lola au câştigat aseară, la jocul individual, câte 1000 de dolari. Află ce au făcut cu banii!

Citeste si: Clipe de groaza! Razboinica Ema de la Survivor, gasita plina de sange! Reacţia lui Alex Nedelcu de la Exatlon când a văzut imaginile!

fara descriere

Elena Ionescu a ținut să spună lucrurilor pe nume! ”Dacă m-aș fi chinuit puțin, ar fi putut fi copilul”  

Cum bârfele au început să fie din ce puternice, Elena a încercat să clarifice lucrurile despre Iancu!
”Ghiță a lăsat să se înțeleagă că eu aș avea vreo simpatie pentru Iancu. Culmea, despre el a vorbit, care, dacă m-aș fi chinuit puțin, ar fi putut fi copilul. Iancu îmi este drag aici, un băiat muncitor, un băiat cu un mare caracter, cu care nu am avut niciun fel de dispută, la fel nici cu Emi, nici cu Andrei. I-am cunoscut pe toți băieții pe parcurs și am rămas prietenă cu ei, atât”

fara descriere

”Eu sunt o femeie singură, dar nu sunt o femeie ipocrită sau o femeie care nu observă dinafara niște lucruri. Eu mi-am dat seama de simpatia pe care și-o poartă cei doi, am înțeles-o, le place hârjoneala, i-am susținut, am zis că sunt copii, e vârsta la care se întâmplă lucrurile astea”, a spus Elena.

fara descriere
Elena Ionescu a vorbit clar despre Iancu Sterp la Survivor România! Ce a spus însă și războinicul! ”Dacă glumim, să nu se înțeleagă altceva” 

Elena Ionescu  a vorbit clar despre Iancu Sterp la Survivor România,la fel și războinicul a ținut să facă precizări.
”Eu sunt un om sociabil. Îmi place să fiu spiritual, sunt la fel cu toți colegii, și cu războinicii, și cu faimoșii, ne-am apropiat destul de tare cu toții, râdem, ne simțim bine. Eu sper să nu interpreteze vreuna dintre fete ceva, dacă glumim, să nu se înțeleagă altceva”, a comentat fostul concurent de la Puterea dragostei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate