Elena Ionescu, Grațiela Duban, Cristina Șișcanu și Asiana Peng își testează limitele la Survivor! Care sunt cele mai mari temeri ale concurentelor: "Plâng fără oprire, mi-e foarte frică de..."

Elena Ionescu, Grațiela Duban, Cristina Șișcanu, Ruby și Asiana Peng sunt cinci dintre concurentele de la Survivor.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

fara descriere

Astăzi, patru dintre ele, Elena Ionescu, Grațiela Duban, Cristina Șișcanu și Asiana Peng acordă primul intreviu în calitate de concurente Survivor.

fara descriere

Invitate la TeoShow, frumoasele concurente Survivor au vorbit despre cele mai mari frici ale lor, dar și despre așteptările pe care le au de la Survivor.

Citeste si: Elena Ionescu a spus "Da" provocarii "Survivor Romania"

Citeste si: Cum se pregătește Grațiela, soția lui Andrei Duban, pentru Survivor România! Sigur alimentele astea îi vor lipsi din meniul din Republica Dominicană VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Cine este câștigătorul Survivor Turcia și care este legătura lui cu România? Yusuf, prieten la cataramă cu un cunoscut sportiv de la noi

"De câteva luni, de când am aflat, plâng fără oprire. Mă macină acest gând. Îmi este frică de multe lucruri, chiar și de zborul lung cu avionul. Pica avionul, rămâne copilul fără mamă. Rămâne și tata fără soție. Nu prea știm la ce să ne așteptăm. Este o provocare, însă vreau să o trăiesc. Chiar dacă o să-mi fie greu fără copii. Vreau să particip la această competiție și vreau să câștig.", a spus Cristina Șiscanu.

"Cel mai frică îmi este de mine. Avem restricție de la munte. Eu mi-am luat de la medic prescripție medicală pentru scalpul meu, trebuie să am grijă de părul meu", a spus Grațiela Duban.

fara descriere

"Eu am frică de insecte. Mai bine pui un șarpe pe mine, decât un păianjen. Avem limită la orice.

"Avem dreptul la un SPF pentru protecție solară. Acolo nu avem voie să ne machiem. Acolo avem niște restricții. Avem voie câte cinci obiecte de lenjerie intimă din fiecare. Dacă se rup, astă e. Viața este doar una și nu vreau să o refuz", a spus Elena Ionescu.

"Am fobie la paianjeni. O frică foarte mare. Eu vreau să-mi testez limitele. Să-mi arăt că pot", a spus Asiana.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate