Elena Ionescu și Sonny Flame, nominalizați spre eliminare la Survivor România: „Am fost priviți ca pe niște ținte”

Echipa Faimoșilor se pregătește să mai piardă un concurent, după ce Sonny Flame și Elena Ionescu au fost nominalizați spre eliminare.

Elena Ionescu și Sonny Flame, nominalizați spre eliminare
Autor: C.G.

In articol:

Elena Ionescu și Sonny Flame, nominalizați spre eliminare
Elena Ionescu și Sonny Flame, nominalizați spre eliminare

Elena Ionescu și Sonny Flame au fost propuși spre eliminare de către colegii lor din echipa Faimoșilor. Elena a recunoscut că nu se aștepta să intre la vot cu Sonny, cu care se înțelege foarte bine.

„Sonny este un om care ar putea face pe oricine mândru, ar merita să rămână în competiție pentru caracterul frumos și de luptător.

Eu sper să fie ok echipa, acum plâng și-mi dau seama de o greșeală pe care am făcut-o. Lui Ghiță i-a ieșit strategia. Eu am greșit că n-am fost atentă la detalii”, a declarat Elena Ionescu, cu lacrimi în ochi.

„Noi am fost de la început apropiați, am fost priviți ca pe niște ținte. Eu am fost mereu în preajma Elenei, ei au vrut să ne înlăture pe amândoi, începând cu mine. N-am cum să mint să spun că nu mi-aș dori să rămân în competiție. Mi-am dorit foarte mult. Aș pleca cu un gust amar. Sper că nu mi-am dezamăgit fetița și soția”, a fost reacția lui Sonny Flame.

Citeste si: Incendiar! Acuzații extrem de grave la adresa europarlamentarului Dragoș Benea!- bzi.ro

Citeste si: Fiul Nicoletei Guță crede că oameni nu sunt infectați cu coronavirus și că în locul lor, pe tărgile din spitale, sunt puse manechine de plastic: „Ce vedem aici? Manipularea este la ea acasă”

Citeste si: Secretul lui Culiță Sterp! Părăsit de Carmen de la Sălciua, ”s-a carantinat” cu o domnișoară fierbinte! Am aflat despre cine e vorba

Citeste si: Iancu Sterp își amenință colegii de la Survivor România cu maceta: „Dacă nu câștigați, v-am spart! M-ați auzit?”

Ghiță, dezvăluiri uluitoare despre Elena Ionescu și Sonny Flame: „Stau nonstop sub pături”

Ghiță și Elena continuă să aibă o relație din ce în ce mai tumultoasă în competiția Survivor România. Încă de la început, cei doi au avut mai multe discuții conflictuale.

În contextul în care se zvonește că ar exista o idilă între Sonny Flame și Elena, Ghiță a făcut o declarație șocantă:

„Elena a îndepărtat-o pe Asiana în momentul în care Sonny Flame a intrat în competiție.

În momentul în care Sonny a venit, Elena a stat cu Sony non-stop pe plajă, non-stop sub pătură, non-stop cu cana în mână. Două persoane una lângă cealaltă”, a mărturisit Ghiță.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Delia Matache și Ruby, vedete în filmele pentru adulți. Starurile, victime ale hackerilor

Imagini incredibile cu românii veniți din străinătate aflați în carantină la hotel! Au dat petrecere cu palincă și manele: “Toţi suntem pe sistem. Nu există niciun virus aici”...

Un matematician care lucrează cu Guvernul a calculat câți români vor muri din cauza coronavirusului: „România ar putea avea aproximativ 2.600 de decese”

Horoscop Zilnic Duminică 16 Mai 2021: Astăzi puteți simți o dorință puternică de a începe un nou proiect sau o nouă colaborare

Denise Rifai face ravagii. Unde sunt banii din conturile lui Nicolae Ceaușescu? Se va afla totul

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Cazul scandalos de la România TV. Ce s-a întâmplat cu Victor Ciutacu a scandalizat o țară întreagă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies