Elena Lasconi a castigat MasterChef! A intrat in posesia marelui premiu de 50 de mii de euro! Vezi pe ce loc s-au clasat Don Baxter si Pacha Man

Catalin Josan a parasit MasterChef, iar in marea finala au intrat Don Baxter, Pacha Man si Elena Lasconi! Wowbiz.ro a aflat cine este castigatorul marelui premiu si al titlului de cel mai tare Chef din randul vedetelor.

Distribuie pe:

fara descrierefara descrierefara descriereUPDATE: Wowbiz.ro a avut dreptate! Elena Lasconi a castigat MasterChef! Ea a intrat in posesia cecului de 50 de mii de euro, dar va incasa doar jumatate din bani. Cealalta jumatate va fi donata unei fundatii care ajuta copiii aflati in plasament.

"Nici nu inteleg ce mi se intampla, jur! Am intrat intr-o stare de soc, am inceput sa tremur si nici acum nu ma pot opri", a spus ea dupa ce a aflat ca a castigat.

Pe locul al doilea s-a clasat Pacha Man, iar pe trei, Don Baxter.

fara descriereIn lupta pentru marele premiu au fost trei persoane publice care au impresionat de-a lungul competitiei.

fara descriereInainte de finalul emisiunii de la PRO TV, cand la TV se difuzeaza ultima proba, noi iti spunem cine este vedeta care a castigat. Este vorba despre Elena Lasconi, jurnalista care a avut un parcurs incredibil pe toata durata concursului.

Blondina a uimit pe toata lumea cu talentul si cunostintele sale in domeniu. Chiar daca a avut adversari pe masura, Elena Lasconi s-a detasat clar, iar juratii i-au apreciat prestatia fara cusur.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate