Elena Marin ripostează și îl demască pe Zanni la Survivor România. A spus tot ce a făcut Faimosul în Dominicană. „E malefic! Are o inteligență distructivă!”

Faimoasa Elena Marin spune ce crede despre Zanni la Survivor România!

Elena Marin, despre Zanni la Survivor România
Elena Marin
Autor: Loredana Dobre

In articol:

După eliminarea lui Ștefan Ciuculescu din competiția Survivor România 2021, tensiunile dintre Elena Marin și Zanni se amplifică din nou. De data aceasta, coregrafa nu l-a mai menajat pe colegul său și a spus tot ce crede despre acesta.

Elena Marin spune ce crede cu adevărat despre Zanni la Survivor România

Elena Marin a dezvăluit ce a făcut Zanni de la debutul competiției și spune despre el că își folosește inteligența pentru a face rău celor din jur.

Citeste si: Elena Ionescu, declaraţii neaşteptate despre Elena Marin si Zanni: "E greu să dai un pronostic..."

Elena Marin, despre Zanni la Survivor România
Elena Marin, dansatoare

„Îmi dau seama că am rămas singură și că îmi va fi foarte greu. Îmi va fi greu la joc, cât și în camp, și în avea discuții și în a mă exprima și a spune ceea ce simt nu doar cu ei, ci cu oricare dintre ei. Mă întreb de ce simte nevoia să fie atât de malefic.

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

E adevărat că are o inteligență, dar  o inteligență distructivă pe care nu o folosește pentru a face lucruri bune. Întotdeauna o folosește pentru a face lucruri rele, pentru a ascoate din contex, pentru a face strategii, pentru a da în cap celor de lângă el”, spune Elena Marin despre Zanni.

Zanni este favoritul publicului la Survivor România

Faimosul a recunoscut că este emoționat de fiecare data când prezentatorul emisiunii, Dan Pavel, anunță favoritul publicului, pentru că în ultimele săptămâni a ieșit pe prima poziție și Elena Marin.

El le-a explicat oamenilor că nu intenționează să se schimbe, iar cei care îi sunt alături trebuie să-l placă așa cum este.

Elena Marin, despre Zanni la Survivor România
Zanni de la Faimoși

Citeste si: Când va ajunge Ștefan Ciuculescu înapoi în România din Republica Domincană: „Mai am un singur lucru de făcut”

„Am avut palpitații de două săptămâni încoace, am simțit că sunt într-un tren care deraiază și mă întrebam de ce deraiază trenul că nu am greșit cu nimic.

Îl contrazic pe Sebi, care a zis că „dacă mă accepți bine, dacă nu, nu”. Eu de la începutul competiției am intrat cu principii mele, caracterul meu, personalitatea mea și am renunțat la ignoranță. Asta am știut mereu să nu mai fiu în viață ignorant și din primele momente când am greșit ceva mi-am asumat de fiecare dată.

Citeste si: Ana Porgras, întâlnire emoționantă cu Războinica Vera și familia ei: „Simțeam nevoia de afecțiune...”

Am învățat din greșeli, am învățat de la toți cei din jurul meu și eu nu am schimbat nimic de la începutul competiției. Cea mai mare problemă pe care mulți au văzut-o la mine e că spun lucrurilor pe nume și asta o să fac în continuare și nu o să mă schimb doar pentru că mă judecă oamenii de acasă, pentru că ei nu sunt aici cu mine. Mă bucur că oamenii de acasă m-au votat și empatizează cu mine. Acum spun tot ce gândesc diplomat, elegant, și mi se pare corect. Dacă s-ar schimba, nu aș înțelege. Eu am niște principii și lumea mă va iubi așa cum sunt eu. Mulțumesc că m-ați votat”, a spus Zanni.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop weekend, 25-27 iunie 2021. Nativii din zodia Balanță își întâlnesc dragostea

Antonia l-a dat uitării pe Andrei Ștefănescu, tatăl băiețelului ei! Vedeta s-a cuplat cu Vincenzo, nepotul lui Joshua Castellano

Mirela Vaida a primit lovituri dure din partea vieții: „Așa a vrut destinul”. Experiențele care și-au pus amprenta asupra ei

Horoscop Zilnic Luni 2 August 2021: LEUL trebuie să evite conflictele, nativul SĂGETĂTOR va primi un cadou bănesc

BOMBA zilei despre PFIZER! Decizia luată CHIAR ACUM de companie. NIMENI nu ar fi crezut așa ceva

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Ce se întâmplă cu corpurile noastre când murim - pas cu pas de la viață la moarte

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies