Vedete

Elena Merisoreanu a facut o petrecere de pomina! Si-a sarbatorit onomastica impreuna cu 100 de prieteni

Elena Merisoreanu a organizat o petrecere de pomina, la care si-a invitat 100 de prieteni. Si-a sarbatorit onomastica si toata lumea s-a simtit de milioane.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Elena Merisoreanu a facut o petrecere de pomina! Si-a sarbatorit onomastica impreuna cu 100 de prieteniicon photo

 

Foarte multi oameni o iubesc pe Elena Merisoreanu, iar cativa au si reusit sa-i fie aproape cand si-a sarbatorit onomastica. Claudia Ghitulescu i-a urat sa fie sanatoasa si sa fie un pic mai linistita! "Eu sunt cu ea de patru zile si nu stiu cum rezista! La varsta dumneaei, numai in concerte, in emisiuni... sa ii dea Dumnezeu sanatate si putere! Nu stiu de unde are atata energie"

Elena Merisoreanu a spus ca a fost la spectacole, acasa, petreceri, incepand din data de 21 mai si de patru zile se distreaza si se simte foarte bine.

La petrecera organizata cu ocazia numelui, Elena Merisoreanu a avut invitati o multime de prieteni, dar si rudele si  familia. Inconjurata de prieteni si colegi dragi, indragita cantareata de muzica populara a spus ca nu ii lipseste nimic, se simte minunat si stie ca totul se rezolva cu ajutorul lui Dumnezeu. Elena Merisoreanu are o familie frumoasa si implinita, se bucura si de nepoti si nu si-ar putea dori nimic mai mult.

 

 

"Nu imi lipseste nimic, decat sanatate, dar, cu ajutorul lui Dumnezeu, toate se rezolva", a spus Elena Merisoreanu.

Adriana Antoni e incantata sa fie la petrecere si o apreciaza enorm pe buna ei prietena, Elena Merisoreanu. "Eu o vad pe Elena ca pe o mama si ma bucur de fiecare data cand ma intalnesc cu ea pentru ca, intr-adevar are ce povesti, a umblat prin lumea intreaga si a avut multe experiente in viata ei.", a spus Adriana Antoni.
 

 
Valentin Ceauşescu a repurtat o nouă victorie în lupta pentru averea familiei! Vezi care a fost ultima decizie legată de acest proces!icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescuicon photo

Vedete

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescu

Pe 23 noiembrie se împlineşte un an de la moartea Stelei Popescu, iar familia, dar şi foştii colegi îi vor face parastase.

Titlu secțiune