Elena Merișoreanu, probleme grave de sănătate! A ajuns să facă și câte 20 de injecții într-o zi

Elena Merișoreanu, probleme grave la un picior.

Distribuie pe:

Autor: R.L.


In articol:

fara descriere

Elena Merișoreanu a avut mari probleme cu un picior. După ani petrecuți în picioare, pe tocuri înalte, artista de muzică populară a ajuns să se resimtă. Elena Merișoreanu a povestit la Teo Show că face injecții în genunchi, iar acum se simte mult mai bine, deși încă nu a terminat ședințele de terapie.

"Dacă nu am fost cuminte când a trebuit. Sănătate nu îi mai cer lui Dumnezeu, că mi-a dat altele. M-am pus pe tocuri, am urcat pe scenă. De câte ori am căzut, numai pe ăla am căzut. Am făcut tot felul de terapii. Pot să merg, nu am ajuns să merg cu bastonul, doamne ferește! Stau câte o oră pe tocuri pe scenă, e un efort. Am găsit un doctor, trebuie să-i mulțumesc, îmi face lasere reci și injecții cu celule stem.

Elena Merișoreanu, probleme grave de sănătate! A ajuns să facă și câte 20 de injecții

Am făcut și cate 25 de injecții în picior. Fac și în celălalt, ca să nu se îmbolnăvească. Normal că doare! Aș minți dacă aș spune că nu mă doare.

 

Citeste si: David a mers în vacanță și s-a dat pe tobogan! Momentul șocant în care își rupe gâtul, surprins de camere

Citeste si: Geanina avea 30 de ani și se întorcea de la serviciu, când a căzut pe stradă secerată. Nimeni nu a putut face ceva

Citeste si: Iulia Vântur, prinsă de cutremur în Bali! Mărturii tulburătoare: "Am avut parte de o alarmă în zorii zilei"

Sunt la a opta ședință, trebuie să fac minimum 15. S-a regenerat cartilajul. Vin la acel doctor oameni din toată țara, din străinătate. Vin oameni în căruciorul cu rotile, au plecat pe picioarele lor. În timpul ședințelor nu e bine să faci efort. Nu mai sunt tânără! Văd acolo oameni la 90 de ani. Îmi recoltează sângele, apoi durează trei ore până îl bagă la centrifugă, între timp fac și perfuzii cu vitamine, pentru stare de bine, urmează infiltrații, laser rece. După a doua ședință m-am simțit încrezătoare. După fiecare procedură simt cum ceva umblă pe picioare. Am și circulația proastă. E un preț accesibil, mai puțin decât am dat în altă parte", a spus Elena Merișoreanu la Teo Show.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate