Vedete

Elena Ploiesteanu a facut dezvaluiri cutremuratoare despre chinul cumplit prin care a trecut impreuna cu Mihaita. "O sa iau toata documentatia si o sa va spun tot"

Elena Ploiesteanu spune tot despre suferinta incredibila prin care a trecut impreuna cu Mihaita.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: L. S.


Elena Ploiesteanu a facut dezvaluiri cutremuratoare despre chinul cumplit prin care a trecut impreuna cu Mihaita. "O sa iau toata documentatia si o sa va spun tot"icon photo

Elena Ploiesteanu a facut dezvaluiri cutremuratoare despre chinul prin care a trecut impreuna cu Mihaita, fiul ei si al lui Nelu Ploiesteanu.

"Ne plângem copilul, suntem devastaţi de durere, de suferinţă. Nu am cuvinte acum să mă exprim, că mi-a luat Dumnezeu puiul meu, cu care mă chinui de 31 de ani. A fost vina doctorului de la Victor Babeş, o să iau toate documentaţia şi o să vă spun tot. Am făcut tratament acasă, pe cale bucală, apoi am căutat asistentă dimineaţa şi seara, la indicaţia medicilul care îl tratează de când avea 5 ani. Mi-a spus că nu este grav.

A avut o pneumonie şi l-am tratat acasă. Când m-am dus iar cu el l-a control i-am spus domnului doctor că doresc să fac un tomograf. Am sunat la spital la Floreasca, nu m-a primit, am sunat la Elias nu m-a primit pentru că nu sunt locuri la Terapie şi spitalul e plin cu microbi. Aşa mi s-a spus. Am făcut tomograf la privat, apoi domul doctor mi-a spus să îi fac tratament intravenos acasă.

Am fost apoi la control şi mi-a spus că trebuie internat, ca medicii să îşi facă datoria. M-am dus cu copilul în braţe, la Victor Babeş. S-au dus soţul meu şi fiica mea cu actele ca să îi facă internarea. (...) Am stat o săptămână şi jumătate, timp în care copilului meu nu i s-a făcut ce trebuia", a spus Elena Ploiesteanu pentru un post tv.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Astazi, de la ora 20:00, in ultimul episod din “Meryem”, la Kanal D! Savas si Meryem, o noua viata!icon photo

Vedete

Astazi, de la ora 20:00, in ultimul episod din “Meryem”, la Kanal D! Savas si Meryem, o noua viata!

Kanal D difuzeaza in aceasta seara, de la ora 20:00, ultimul episod din serialul „Meryem”.

Titlu secțiune