Elena Udrea a fost parodiată de o actriţă celebră! Mirela Zeţa şi-a pus perucă şi s-a dus să susţină candidatura la preşedinţie a blondei!

Atunci când era în campania alegerilor prezidenţiale, Elena Udrea a fost parodiată de o actriţă celebră.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Acum câţiva ani, Elena Udrea a fost parodiată de o actriţă celebră. Mirela Zeţa a interpretat-o de mai multe ori pe Udrea la emisiunea Mondenii, în diverse scenete, dar momentul culminant l-a reprezentat un eveniment organizat special în 2014 pentru Elena Udrea, lansarea candidaturii sale pentru alegerile prezidenţiale.

Elena Udrea a fost parodiată de o actriţă celebră.
Susţinătorii au purtat tricouri cu mesajul "Udrea preşedinte".

Mirela Zeţa s-a dus la manifestaţia organizată atunci de Partidul Mişcarea Populară, acolo unde susţinătorii au purtat tricouri albe cu mesajul "Udrea preşedinte". Actriţa şi-a pus o perucă blondă şi s-a alăturat şi ea manifestanţilor, alături de care s-a fotografiat. (vezi cum a sărit Elena Udrea cu paraşuta )

Elena Udrea a fost parodiată de o actriţă celebră. A zâmbit când a văzut că are o clonă

În 2014, Elena Udrea a fost parodiată de o actriţă celebră. Până la urmă, Mirela Zeţa a ajuns chiar lângă Elena Udrea, care nu şi-a dat seama că este o glumă şi a zâmbit larg atunci când a văzut că are o admiratoare care îi seamănă aproape perfect.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Elena Udrea a fost vizitată în Costa Rica de partenera ei de afaceri! Lia Stanca este îngrijorată de faptul că fostul ministru a plătit o cauţiune de 5 milioane de lei cu...

Încarcerarea Elenei Udrea afectează şi investiţiile blondei din România? Staţiunea Boghiş Băi, unde fostul ministru deţine 50% din acţiuni, a anunţat că se închide pentru 3 luni

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Miercuri 20 Ianuarie 2021: Scorpionii sunt loviți de noroc

Bill Gates dezvăluie totul despre originea COVID-19. A zis-o în plină pandemie

Nu mai mânca banane dacă ai această boală! Problemele de sănătate se pot agrava. Medicul Diana Zaharia avertizează

Fabulosul palat al lui Putin. Navalnîi îi dă lovitura Țarului

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies