Elena Udrea a părăsit Costa Rica! Fostul ministru s-a întors în România!

Elena Udrea a părăsit Costa Rica și s-a întors în România. Udrea a scăpat de condamnarea la 6 ani de închisoare primită în dosarul "Gala Bute".

Distribuie pe:

Autor: A.V., A.I.

fara descriere

UPDATE Udrea s-a întors în România


In articol:

Elena Udrea a aterizat noaptea trecută pe Aeroportul Otopeni, informează Cancan. Elena Udrea a sosit în România împreună cu mama și cu fiica ei, Eva, mai notează sursa citată.

Știrea inițială. Elena Udrea ar fi părăsit pentru scurt timp Costa Rica, locul unde a și fost condamnată la închisoare, și ar fi mers până la Londra.

Acum câteva zile, Elena Udrea ar fi transmis familiei că pleacă din Costa Rica și va merge spre Londra, conform cuvintelor omului de afaceri Cornel Tăbăcaru.

Citeste si: Laura Zapata şi-a schimbat look-ul în România! Avem imagini exclusive! Vezi cum a fost primită vedeta, ajunsă în secret în ţară! VIDEO!

Citeste si: Primele imagini de la cununia religioasă a lui Brigitte cu Florin Pastramă! Ceremonia a avut loc într-un cadru de vis

Citeste si: Gabriel Cotabiţă se apropie de colaps financiar! Vezi câţi bani a pierdut cântăreţul în ultimii ani!

 

„Din informaţiile noastre – în sensul că nu a vorbit cu nimeni, din ce ştim noi – ea trebuia să se îmbarce pentru Londra. Ea trebuia să se îmbarce pentru Londra şi să se întoarcă în Costa Rica. Dar faptul că poza a surprins-o împreună cu mama şi copilul ei a schimbat planul de acum 2-3 zile. (…) Din punct de vedere al legii din Costa Rica, ea nu are voie să se întoarcă în ţara de origine. (…)

Din zvonurile din Costa Rica ce ştiu eu, intenţia ei nu mai era să stea (în Costa Rica, n.r.), intenţia ei era să renunţe la aplicaţia de refugiu şi să întoarcă în România în ideea în care ea spune că nu mai are nicio treabă cu legea şi nici că cei din România i-ar pregăti ceva gen Radu Mazăre, să scoată din sertare nu ştiu ce. (…) Dacă este în avionul de Londra, vă dau scris că se întoarce în Costa Rica”, a declarat bărbatul, conform Libertatea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate