Elena Udrea a votat la Roman imbracata intr-un palton "creatie 100% a unui brand romascan"

Deputatul PDL Elena Udrea a votat, duminică, la o secţie de votare din municipiul Roman, în colegiul în care candidează pentru un nou mandat de parlamentar, ea fiind îmbrăcată într-un palton "creaţie 100% a unui brand romaşcan".

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereFoto: MediafaxUdrea a mers la vot însoţită de primarul municipiului, Laurenţiu Leoreanu, de membri ai staff-ului său de campanie, dar şi de mama, soţul, fratele şi cumnata sa. Elena a spus că are emoţii şi că se bucură că lumea iese la vot, deşi ninge.

"Mă bucur că, deşi ninge, lumea iese la vot. Am văzut oameni votând încă de la 7.00 dimineaţa, de când am ieşit pe scara blocului. Mă bucur că românii aleg să voteze, chiar dacă toată ţara se pare că este sub zăpadă. Este foarte important votul acesta şi sper să continuăm drumul european al acestei ţări cu votul de astăzi", a spus Udrea.

"Am votat cu dorinţa ca faptele să fie cele care de acum încolo să conteze în ţara aceasta şi să fim mai puţin sensibili la vorbe. Am votat pentru ca în continuare aici, în Roman, să avem parte de dezvoltarea acestui oraş. Am votat pentru construcţie, am votat pentru ca ziua de mâine să fie mai bună pentru Roman şi pentru romaşcani. Sunt parte a unei echipe care de 3 ani şi jumătate a construit în Roman. Votul meu a fost un vot dat cu speranţă pentru oraşul din centrul Moldovei", a mai declarat Udrea.

Elena a precizat că ţinuta sa este special creată pentru ziua votului.

"Este o haină special făcută pentru această zi, pentru acest vot, este creaţia unui brand romaşcan 100%, o firmă din Roman care a lucrat acest paltonaş şi am gândit-o special pentru momentul votului", a spus Udrea, care era îmbrăcată într-un palton de culoare gri cu aplicaţii sub formă de flori vişinii.

Întrebat dacă are emoţii pentru soţia sa, Dorin Cocoş, soţul ei, a răspuns: "Eu niciodată n-am avut emoţii pentru soţia mea".


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate