Elena Udrea, audiată în secret! În curând va primi decizia definitivă

Elena Udrea a fost audiată în secret în Costa Rica.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Conform informațiilor oferite de RTV, fosta blondă de la Cotroceni a fost audiată în secret în Costa Rica, în dosarul pentru azilul politic. Mai mult decât atât, fostul ministru a stat de vorbă cu judecătorul care îi va decide soarta.

La începutul lunii iunie, magistrații vor lua o decizie definitivă în cazul Elenei Udrea. Astăzi a fost ultima șansă pentru fostul om politic pentru a convinge instanța că trebuie să primească azil politic.

Citeste si: Fiica Elenei Udrea a împlinit șapte luni! Eva Maria este superbă și e deja promisă: „Unul e ginerele meu, clar. Vezi ce faci cu zestrea”

Citeste si: Logodnicul Elenei Udrea e mai bogat cu 200.000 de euro! Adrian Alexandrov şi-a vândut vila din Corbeanca

Citeste si: Imagini de senzație cu Adrian Alexandrov! Ce face logodnicul Elenei Udrea prin traficul din București VIDEO EXCLUSIV

Fiica Elenei Udrea a împlinit șapte luni!

În ciuda problemelor cu legea pe care le-a avut fostul ministru Elena Udrea, ea și logodnicul ei, Adrian Alexdandrov, fac tot posibilul să își crească fiica în liniște. Micuța Eva Maria a împlinit vârsta de șapte luni și tatăl ei a publicat o fotografie pe pagina lui de Facebook, pentru a marca momentul. 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: