Elena Udrea e inchisa in "penitenciarul groazei" din Costa Rica, dar uite ce se intampla cu Traian Basescu. N-ai crezut ca o sa-l vezi vreodata langa aceste femei superbe

Traian Basescu a stat de vorba cu cele mai sexy romance. Fostul sef al statului este in forma maxima.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

O deţinută a penitenciarului "Vilma Curling Rivera" ( n.r fosta denumire este El buen pastor) condamnată la închisoare după ce şi-a ucis soţul cu o daltă de spart gheaţa, le-a dat, din spatele gratiilor, un interviu cutremurator reporterilor unui post de televiziune.

Acum ceva timp, femeia a povestit ca închisoarea unde se afla în prezent şi Elena Udrea este supraaglomerată, multe dintre deţinutele de acolo fiind silite să doarmă pe jos, în băi mizerabile.

Mai mult decât atât, aceasta a declarat că găseşte frecvent gândaci şi viermi în mâncare şi că în penitenciar nu există suficient personal medical deşi majoritatea celor care-şi ispăşesc pedepsele sunt grav bolnave.

fara descriere

în plus, conform spuselor aceleiaşi femei, în penitenciar ar avea loc foarte des episoade cu violenţe crunte, deţinutele "călcându-se în picioare" una pe cealaltă.

"În iadul acesta trăiesc laolaltă ucigaşe, pedofile, violatoare şi traficante de droguri. Gardienii de multe ori închid ochii când acestea se bat pană nu mai mişcă. Există celule unde stau 74 de deţinute şi sunt trei băi disponibile pentru 200 de femei", este una dintre declaraţiile şocante venite din interiorul închisorii "Vilma Curling Rivera".
 

Ei bine, În timp ce Udrea trece prin momente cumplite şi se teme pentru sănătatea ei, dar şi pentru integritatea ei fizică şi psihică, în "închisoarea groazei", prietenul şi mentorul ei in politica, Traian Băsescu, pare că înfloreşte. 

Vezi pe stirilekanald.ro cu ce femei frumoase si celebre a stat de vorba Traian Basescu

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate