Elena Udrea: "Fostul meu soţ sigur mă votează pe mine" - Uite cum s-a dus imbracata la vot

Elena Udrea a votat la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din Bucureşti, in aceasta dimineata.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descrierefara descriere"Am votat pentru prosperitate, pentru un preşedinte care să fie în stare să ducă România mai departe. Am votat pentru un preşedinte implicat, puternic, liber de butoane, neşantajabil, care să aibă ca stăpân doar poporul lui. Am votat cu încrederea că o femeie poate să facă la fel de multe lucruri bune pentru ţara ei", a declarat Elena Udrea, după vot.

fara descriereÎntrebată dacă ştie cu cine va vota fostul său soţ, Dorin Cocoş, Elena Udrea a răspuns: „Fostul meu soţ sigur mă votează pe mine”, anunţă Digi 24.

Elena Udrea a ales o tinuta foarte eleganta, in nuante de pastelate.

"România se află la răscruce istorică de drumuri. Am votat pentru calea democraţiei, pentru Justiţie independentă, stat de drept puternic, dar şi pentru prosperitate. Am votat pentru un Preşedinte care să fie în stare să construiască ceva în România, să ducă România măcar un pas înainte. Am votat pentru un Preşedinte puternic, implicat, de bună credinţă, patriot şi, mai ales, liber. Liber de butoane, neşantajabil, un Preşedinte care să aibă ca stăpân doar poporul lui. Am votat cu încrederea că o femeie poate să facă cel puţin la fel de multe lucruri bune precum un bărbat pentru ţara ei", a postat Elena si pe contul ei de Facebook.

Sursa foto: capturi Realitatea Tv

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate