Elena Udrea, prima apariție publică de când s-a întors în România! A apărut alături de iubitul ei în instanță

Elena Udrea a apărut de mână cu iubitul la Curtea de Apel, acolo unde se judecă dosarul finanțării campaniei prezidențiale din 2009 a lui Traian Băsescu.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

"În continuare trebuie să-mi demonstrez nevinovăția? Am crezut că s-au schimbat lucrurile în ultimul an și jumătate", a spus Elena Udrea înainte de a intra în sala de judecată.

"Voi veni la toate termenele. Mă bucur mult că sunt acasă, mi-am dorit să fiu acasă. Eu cred că lucrurile sunt în schimbare spre bine în România, în general, și în justiție", a declarat Elena Udrea după ieșirea din sala de judecată.  

fara descriere

Fostul ministru al Turismului a stat doar jumătate de oră la Curtea de Apel. Logodnicul ei, Adrian Alexandrov, a fost în permanență alături de Elena Udrea, ținând-o de mână sau stând foarte aproape de ea atunci când fostul ministru al Turismului dădea declarații.

Elena Udrea, prima apariție publică de când s-a întors în România! E judecată într-un alt dosar

Elena Udrea este acuzată de 2 fapte de instigare la luare de mită și de 5 fapte de spălare a banilor în dosarul finanțării finanțării campaniei prezidențiale a lui Traian Băsescu din 2009.

În același dosar este acuzată și fiica fostului președinte Traian Băsescu, Ioana, de 2 fapte de instigare la delapidare și instigare la spălarea banilor.

fara descriere

Elena Udrea, prima apariție publică de când s-a întors în România! A fost condamnată și a scăpat de pedeapsă

Condamnată definitiv la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul „Gala Bute”, în care a fost acuzată de luare de mită şi abuz în serviciu, Elena Udrea a scăpat de condamnare în urma deciziei CCR privind completurile specializate.

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) au decis la finalul lui decembrie suspendarea hotărârii Completului de 5 judecători de condamnare a Elenei Udrea în dosarul "Gala Bute". Elena Udrea se afla atunci încarcerată în Costa Rica. Ulterior, fostul ministru al Turismului s-a întors în țară.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate