Elena Udrea se laudă că trage cu pistolul mai bine ca bărbaţii! Filmările din poligon arată că Udrea poate fi considerată cea mai de temut deţinută din închisoarea din Costa Rica! VIDEO

Într-un clip electoral de acum doi ani, Elena Udrea se laudă că trage cu pistolul mai bine ca bărbaţii.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

În campania pentru alegerile parlamentare din 2016, alegătorii au aflat că Elena Udrea se laudă că trage cu pistolul mai bine ca bărbaţii. Blonda, care a candidat pentru un loc în Camera Deputaţilor, a filmat un clip electoral la un poligon, unde a tras cu pistolul. “Într-o campanie atât de plictisitoare şi lipsită de zvâc (aşa cum a vrut-o Sistemul), cred că e bine să mai şi glumim. Clipul e un pamflet. Dincolo de toate, nu uitaţi să votaţi Elena Udrea, poziţia 30 pe lista pentru Camera Deputaţilor din Bucureşti”, a postat Udrea. (vezi ce munci poate să facă Elena Udrea în închisoare)

Elena Udrea se laudă că trage cu pistolul mai bine ca bărbaţii: "Nu e Schwarzenegger, nu e Rambo, nu e Van Damme"

Filmuleţul începe cu o captură din genericul filmului cu spioni "Misiune Imposibilă" şi continuă cu coloana sonoră a acestuia. Pe fundal, un bărbat rosteşte următoarele cuvinte, în timp ce Elena Udrea trage cu pistolul într-un poligon: "Nu e Schwarzenegger, nu e Rambo, nu e Van Damme şi nici James Bond, este Elena Udrea în luptă cu Sistemul. A sărit cu paraşuta, s-a plimbat cu telecabina, ştie să tricoteze şi participă la maratoane, toate însă au fost doar un antrenament pentru cea mai mare bătălie a vieţii sale, cea împotriva sistemului”.

Elena Udrea se laudă că trage cu pistolul mai bine ca bărbaţii: "Trage la ţintă şi doboară sistemul dintr-o lovitură"

În videoclip, Elena Udrea se laudă că trage cu pistolul mai bine ca bărbaţii. “Cu ochi de vultur, precizie chirurgicală şi determinare sisifică, Elena Udrea trage la ţintă şi doboară sistemul dintr-o lovitură. Va reuşi oare să scrie istorie, va reuşi să răpună ceea ce zeci de bărbaţi înaintea ei nici măcar n-au avut curajul de a încerca? Pe buletinul de vot se află pe poziţia 30, dar la lupta cu sistemul e pe primul loc”, s-a spunea despre Udrea în timp ce era filmată în poligon. Ea a fost aleasă în Camera Deputaţilor, dar problemele cu justiţia au făcut-o să plece în Costa Rica, unde a fost arestată de Interpol.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: