Elena Udrea si-a asortat rujul cu sacoul si-a tinut lectii de viata unor tineri! Vremea buna de afara ii da chef de viata celebrei blondine VIDEO EXCLUSIV

Udrea a iesit la restaurant cu un cuplu de tineri si a facut pe doamna profesoara.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Paun

In februarie 2017, paparazzii WOWbiz.ro surprindeau imagini fabuloase. Protagonistii imaginilor erau doi oameni care au, fara indoiala, o relatie cu totul speciala: Elena Udrea si Traian Basescu. Fostul Presedinte si fosta blonda de la Cotroceni si-au dat intalnire, insa nu au facut-o in taina, asa cum s-a tot zvonit, ci in vazul lumii, intr-unul din cele mai luxoase restaurante din Bucuresti.

La cateva luni distanta de la acesta intalnire, Elena Udrea a revenit in celebrul restaurant, dar de data aceasta insotita de un cuplu de tineri. Era un fel de sedinta, sau mai bine zis, blondina le tinea o de lectie de viata celor doi, cu foarte multe sfaturi si invataturi. Totul se intampla intr-un cadru de familie, de unde nu a lipsit nici veselia. 

In iulie 2017, Elena Udrea se logodea cu Adrian Alexandrov, iar anuntul era facut de barbat prin intermediul contului de socializare. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate