Elena Udrea si-a asortat rujul cu sacoul si-a tinut lectii de viata unor tineri! Vremea buna de afara ii da chef de viata celebrei blondine VIDEO EXCLUSIV

Udrea a iesit la restaurant cu un cuplu de tineri si a facut pe doamna profesoara.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Paun

fara descriere

In februarie 2017, paparazzii WOWbiz.ro surprindeau imagini fabuloase. Protagonistii imaginilor erau doi oameni care au, fara indoiala, o relatie cu totul speciala: Elena Udrea si Traian Basescu. Fostul Presedinte si fosta blonda de la Cotroceni si-au dat intalnire, insa nu au facut-o in taina, asa cum s-a tot zvonit, ci in vazul lumii, intr-unul din cele mai luxoase restaurante din Bucuresti.

fara descriere

La cateva luni distanta de la acesta intalnire, Elena Udrea a revenit in celebrul restaurant, dar de data aceasta insotita de un cuplu de tineri. Era un fel de sedinta, sau mai bine zis, blondina le tinea o de lectie de viata celor doi, cu foarte multe sfaturi si invataturi. Totul se intampla intr-un cadru de familie, de unde nu a lipsit nici veselia. 

fara descriere

In iulie 2017, Elena Udrea se logodea cu Adrian Alexandrov, iar anuntul era facut de barbat prin intermediul contului de socializare. 

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate