Elena Udrea și-a reluat obiceiurile de pe vremea când era în politică! E în centrul atenției, iar Adrian Alexandrov o soarbe din priviri VIDEO EXCLUSIV

Paparazzi

Elena Udrea și-a reluat obiceiurile de pe vremea când era în politică! E în centrul atenției, iar Adrian Alexandrov o soarbe din priviri VIDEO EXCLUSIV

Pare că în ultima perioadă, viața Elenei Udrea a reintrat în normal, așa că fosta blondă din politică și-a reluat și obiceiurile.

Au trecut câteva luni de când Elena Udrea s-a întors în țară, și-a botezat și fetița, iar unii spun că în secret s-ar fi și căsătorit cu Adrian Alexandrov. Acum, pare că viața Elenei Udrea a reintrat în normal, iar ea și-a reluat și obiceiurile din perioada ei bună!

Pentru că în perioada în care era politician de marcă, Elena Udrea obișnuia să discute problemele importante la o cină, la un pahar de vin.

E adevărat că în acea perioadă, partener de discuții de multe ori era chiar Traian Băsescu.

Acum însă, Elena Udrea a fost surprinsă de paparazzi WOWbiz.ro la masă și la un pahar de vin fin alături de Adrian Alexandrov și de încă un cuplu. Însă, frumoasa blondă și-a păstrat și obiceiul de a fi în centrul discuției.

Nu se știe ce le povestește Udrea partenerilor de masă, însă privirile acestora sunt nedezlipite de blondă.

Doar la un moment dat se oprește din vorbit, și atunci pentru a da noroc, după ce ospătarul a umplut paharele tuturor cu vin. 

Citeste si: Elena Udrea susține că Alina Bica ”nu mai calcă în România”

Citeste si: Imagini demenţiale cu Elena Udrea şi Adrian Alexandrov! Cum s-au distrat cei doi, o zi întreagă, în parc, alături de fetiţa lor| VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Imaginile pe care le aștepta toată România! Băsescu, pupături și îmbrățișări cu Elena Udrea! Avem imagini de senzație de la localul de fițe din Herăstrău, unde a avut loc botezul micuței Eva Maria EXCLUSIV

 

Citeste si: Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”- kfetele.ro

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare mereu- radioimpuls.ro

Elena Udrea s-a întors din Costa Rica după ce hotărârea privind condamnarea ei in ”dosarul Bute” a fost suspendată

Elena Udrea a rămas însărcinată în timp ce se afla refugiată în Costa Rica. Acolo a adus-o pe lume, pe 20 septembrie 2018, pe Eva Maria, fiica ei cu Adrian Alexandrov. În timp ce era însărcinată, Elena Udrea a fost condamnată definitiv la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul „Gala Bute”, în care a fost acuzată de luare de mită şi abuz în serviciu.

A fost dată în urmărire generală internațională și la scurt timp după nașterea micuței, Udrea a fost arestată în Costa Rica și a petrecut în închisoare săptămâni bune.

Elena Udrea a scăpat însă de condamnare în urma deciziei CCR privind completurile specializate. Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) au decis la finalul lui decembrie suspendarea hotărârii Completului de 5 judecători de condamnare a Elenei Udrea în dosarul "Gala Bute". Elena Udrea se afla atunci încarcerată în Costa Rica.

Ulterior, fostul ministru al Turismului s-a întors în țară, unde a pregătit cu grijă botezul micuței sale. Evenimentul a avut loc pe 20 septembrie, adică în ziua în care Eva Maria împlinea un an. Tot atunci a apărut și informația că Elena Udrea și Adrian Alexandrov s-ar fi căsătorit în secret, ei fiind dați de gol de verighetele pe care le purtau mândri.