Elena Udrea și Alina Bica, la un pas să fie ”expediate” din Costa Rica! Cererea de azil politic a fost respinsă

Nu sunt vești tocmai bune pentru Elena Udrea și Alina Bica. Marți, cererea de azil politic a fost respinsă!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Sunt clipe grele pentru Elena Udrea și Alina Bica. În urmă cu două zile, marți, cererea de azil politic a fost respinsă. Chiar și așa, există mai multe variante pentru fostul politician, șansa ei fiind să obțină cetățenie, pentru că are o fetiță născută acolo.

Un jurnalist din Costa Rica, de la ameliarueda.com, Gustavo Fallas, a vorbit printr-o corespondență pentru RTV despre situația celor două femei din Costa Rica.

Citeste si: Irina Loghin, sacrificii enorme pentru a deveni mamă! A făcut declarații cutremurătoare despre perioada când a rămas gravidă: „Este înfiorătoare, ustură așa de tare”

"Încă o dată Tribunalul Administrativ are spre soluționare dosarul Elenei Udrea și Alinei Bica, după ce solicitările lor de azil au fost din nou respinse de comisia de Vize și Refugiu. Acum ne gândim care sunt variantele pentru viitor. Ei bine, una ar fi ca Tribunalul Administrativ să decidă ca acest răspuns negativ din partea comisiei să rămână definitiv, a doua variantă ar fi ca tribunalul să trimită din nou cazul spre Comisia de Vize și Refugiu pentru ca membrii să soluționeze din nou, așa cum s-a întâmplat în decembrie, când le-au fost respinse pentru prima dată solicitările de refugiu, iar a treia variantă ar fi ca Tribunalul să decidă că Alina Bica și Elena Udrea trebuie să primească acest azil politic și asta ar însemna că ele pot rămâne aici, în Costa Rica, cu statut de refugiate.

Citeste si: Incredibil, ce i-a spus None lui Andy despre povestea de iubire cu Roxana la Puterea dragostei! ”Mai stau așa în relație, apoi, văd eu”

În cazul în care se va respinge definitiv, ele vor trebui să plece din Costa Rica, nu vor mai putea rămâne aici ca refugiat, doar ca turiști ar mai putea veni aici, iar turiștii au la dispoziție legal doar 90 de zile de ședere, de aceea ele vor trebui să plece și apoi ar putea să se întoarcă. Udrea ar putea să ceară și cetățenie având în vedere că are o fetiță născută aici, dar asta durează. Legea spune că Tribunalul are la dispoziție 3 luni să soluționeze acest caz în ceea ce privește refugiul", a transmis Gustavo Fallas.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate