Elena Udrea, strigăt sfâșietor din spatele gratiilor: "Fetița mea nu m-a văzut de aproape 2 luni din cauza acestor abuzuri"

Fostul ministru al Turismului a avut o reacție tranșantă la adresa reprezentanților Justiției din România.

Autor: Roxana Ștefania

In articol:

Au trecut 50 de zile de când Elena Udrea a fost arestată în Bulgaria, însă nici până acum magistrații de la Sofia nu au luat o decizie finală în ceea ce privește extrădarea acesteia în România.

Recent, fostul ministru al Turismului a transmis un mesaj tranșant din spatele gratiilor, revoltată de situația în care se află.

Citeste si: De ce se amână procesul pentru extrădarea Elenei Udrea?! Avocatul Adrian Cuculis, explicații cu privire la procedura juridică: "A venit cu niște motive care țineau în loc procesul" | EXCLUSIV

Elena Udrea: "Fetița mea de 3 ani nu m-a văzut de aproape 2 luni din cauza acestor abuzuri"

Dorul de fetița ei a făcut-o pe Elena Udrea să răbufnească, din spatele gratiilor. Pe pagina de Facebook a blondinei a apărut un mesaj adresat ministrului Justiției, în care fostul politician ține să atragă atenția asupra faptului că i-au încălcate grav drepturile: "Înțeleg domnule Ministru al Justiției că sunteți preocupat de faptul că unii cetățeni români, abuzați de justiția pe care o păstoriți din 2007( cu mici întreruperi), își caută dreptatea în Europa, deci în țări cu standarde mult mai înalte de justiție decât România.

Dar despre abuzul care mi se întâmplă mie ce părere aveți, domnule ministru? Cum vi se pare faptul că stau arestată de 50 de zile într-o țară europeană pentru că am fost condamnată ilegal, întâi de un complet de 3 judecători care nu era specializat și din care făcea parte Florentina Dragomir, care exercita fără drept funcția, pentru că nu îndeplinea jurământul de credință, apoi de un complet de 5 judecători constituit cu încălcarea gravă a legii, iar contestația în anulare în care am cerut rejudecarea dosarului tocmai ca urmare a

acestei compuneri a completului, mi-a fost respinsă doar mie dintre toate cazurile similare, încălcându-se atât decizia 685/2018 a CCR cât și decizia CJUE din 21.12.2021?

Citeste si: Ce note au obținut la BAC vedetele. Adriana, fiica cea mică a lui Adrian Minune nu a fost prea norocoasă- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Elena Udrea este arestată de 50 de zile în Bulgaria

Elena Udrea

Dar despre faptul că fetița mea de 3 ani nu m-a văzut de aproape 2 luni din cauza acestor abuzuri ale justiției dumneavoastră, ce părere aveți? Aveți vreo părere? Care este poziția dvs ca Ministru al Justiției față de acest caz? Dar față de haosul general de la ICCJ, unde unii judecători dau decizii când pro când contra Curții Constituționale, chiar și contra CJUE, iar alții ar vrea dar nu au curajul să respecte deciziile CCR pentru că se pare că sunt amenințați, unde nu s-a stabilit încă o poziție coerentă și unitară față de falsul conflict între CCR și CJUE( în realitate nu există niciun conflict, dar nici asta nu aveți curajul să tranșați)?

Citeste si: Adrian Alexandrov, prezent la procesul Elenei Udrea! Ce a decis instanța din Bulgaria

Ca membru al CSM, ați ridicat acest subiect în ședințele consiliului? Dar despre condamnările neprevăzute de legea penală, ori prescrise, despre faptul că s-a ajuns din cauza lașității unor magistrați și a slabei calități a clasei politice, să se dea pedepse mai mari pentru o eventuală mită de 25 de mii euro, decât pentru omor, răpiri, violuri și tâlhării. De 3 ani justiția dvs încă nu l-a condamnat pe monstrul din Caracal, celebrul Dincă, asta nu vă preocupă? Cetățenii României aparțin Europei, și așa cum au dreptul să aleagă o școală mai bună, un loc de muncă mai bun, la fel au dreptul să își caute dreptatea dacă în țara lor domnește haosul în Justiție, și sunt abuzați de cei care ar trebui să aplice legea în mod corect, iar politicienii ca dvs și marea majoritate, nici măcar opinii nu reușiți să aveți sau nu îndrăzniți!", se arată în mesajul transmis de Elena Udrea.

Elena Udrea, copleșită de dorul fetiței sale

Fiica Elenei Udrea, alături de tatăl ei

[Sursa foto: Facebook]

"Nu e nevoie să vă străduiți să mă aduceți în țară(...), vin singură!"

Elena Udrea a atins și subiectul extrădării  în mesajul transmis. Blondina a menționat că este dispusă să se întoarcă imediat în țară, însă cu o singură condiție: ca legea să acționeze în cazul ei exact cum a acționat și în cazul celor aflați în situații similare: "Nu e nevoie să vă străduiți să mă aduceți în țară, dacă dvs ca Ministru al Justiției îmi garantați că în România mi se aplică și mie aceeași lege precum s-a aplicat tuturor celor în situația mea, vin singură domnule Predoiu! Dacă nu puteți garanta unuia, sau mai multor cetățeni ai țării din guvernul căruia faceți parte aplicarea legii, la ce bun să rămâneți în funcție?

Domnule Predoiu, încă mai aveți șansa să vă ridicați și ca ministru la nivelul profesionistului în drept care sunteți! Nu o ratați! Ca cineva care a pus câteva cărămizi importante la temelia carierei dumneavoastră, îmi permit această sugestie.", a încheiat Elena Udrea.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce se întâmplă cu fetița Elenei Udrea, de când mama ei a fost arestată. Adrian Alexandrov, extrem de afectat: "O situație foarte grea"

Replica halucinantă dată de Elena Udrea în fața jurnaliștilor! A spus-o cu zâmbetul pe buze și cătușele pe mâini

„E absurd”. Ce a încercat Elena Udrea să facă în fața judecătorilor bulgari? În cele din urmă, procesul a fost amânat

5 zodii vor depăși o perioadă grea. Leii vor depăși o perioadă grea din punct de vedere financiar

Veste SOC despre Alexandru Arșinel! Ce i s-a întâmplat marelui actor

"Am vrut să țin acest regim" Giulia Nahmany ține o dietă drastică! A slăbit 35 de kilograme într-un timp record

Comisarul european pentru muncă, Nicolas Schmit, ar susține renegocierea plafonului pentru pensii din PNRR, anunță Ciolacu

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies