Elena Voscobonic, fosta parteneră a lui Radu Vâlcan de la ”Dansez pentru tine” a dat lovitura la Chișinău! Ce afacere și-a deschis superba brunetă? Dezvăluiri exclusive

Elena Voscoboinic, frumoasa brunetă care l-a pus pe jar pe Radu Vâlcan la show-ul ”Dansez pentru tine” s-a transformat într-o mămică superbă și o prosperă femeie de afaceri.

Autor: Radu Constantin

In articol:

În 2009, Radu Vâlcan concura la emisiunea ”Dansez pentru tine” împreună cu Elena Voscoboinic, o moldoveancă superbă care a reușit să tragă audiența ca un magnet. Și nu doar audiența ci și pe partenerul ei de dans, pentru că relația între cei doi a depășit de stadiul de simplă prietenie.

S-a căsătorit și are doi copii

Elena a venit la ”Dansez pentru tine” pentru a-și ajuta tatăl care locuia în Transnistria să vină alături de ea și de sora ei, fie la Chișinău, fie la București. Elena nu a luat premiul cel mare dar s-a ales cu 5.000 de euro (premiul de popularitate) și a avut garantat un loc în corpul de coregrafi condus de Edi Stanciu. Ulterior, ea a devenit și partenera lui Vladimir Drăghia, după ce fata care urma să danseze cu el s-a accidentat.

Elena Voscobonic

Elena Voscobonic l-a cucerit pe Radu Vâlcan

Anii au trecut, însă Elena a rămas la fel de frumoasă și în plus, viața a dus-o pe o carieră ascendentă. Tânăra a renunțat la dans și s-a dedicat familiei și afacerilor. După ce s-a despărțit de Dima, iubitul ei din 2009, l-a cunoscut pe Sasha, cu care s-a și căsătorit în urmă cu câțiva ani.

Cei doi au împreună doi copii și o relație excelentă.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Elena are o afacere cu produse pentru copii

Elena a lucrat o perioadă ca nutriționist, însă recent și-a deschis o afacere care merge excelent. Ea și-a lansat în Republica Moldova un magazin online cu produse pentru copii și a devenit importator exclusiv al unei cunoscute mărci de suzete fabricate în Danemarca.

Citeste si: Ce face si cum arata azi bruneta care innebunise Romania cu trupul si ochii ei la Dansez pentru tine! Elena Voscoboinic, partenera de atunci a lui Radu Valcan, si-a pus pirostriile. A fost o mireasa superba

Elena ține legătura cu prietenii ei pe contul de Instagram, acolo unde postează fotografii în ținute trendy sau la volanul unor mașini scumpe, semn că lucrurile merg bine pentru ea.

Și deși este de două ori mămică și a sărit de 30 de ani, nu se ferește să pozeze în costum de baie.

Elena Voscobonic

Elena Voscobonic a rămas la fel de frumoasă

Citeste si: Vladimir Draghia si partenera lui au parasit 'Danseaza printre stele'

Perioada dansului a rămas însă o amintire vie pentru Elena Voscoboinic, mai ales că din asta a făcut primii bani din viața ei. Avea doar 15 ani când a filmat pentru un videoclip în România, în schimbul unei diurne de 15 euro pe zi. ” De fapt era diurnă, în România, filmări de videoclip. Nu am nimic nimic dar i-am adus un cadou mamei”, a povestit Elena Voscoboinic.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies