Stiri

Eleva de 16 ani, violata de un om al strazii, e virgina! Descoperirea facuta dupa ce a fost consultata de medici: "Nu a fost viol, ci mai degraba..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Eleva de 16 ani, violata de un om al strazii, e virgina! Descoperirea facuta dupa ce a fost consultata de medici: "Nu a fost viol, ci mai degraba..."
Marti dimineata, o tanara adolescenta din Iasi, in varsta de 16 ani, a alertat Politia si a denuntat un viol. Fata a sunat la 112 in jurul orei 07.20 si a povestit cum un om al strazii a fortat-o sa intre intr-o scara, iar acolo ar fi abuzat de ea.

In urma cercetarilor facute si analiza camerelor de supraveghere, a reiesit faptul ca fata a mintit. Mai mult, la controlul efectuat la ginecolog, fata era...virgina.


Desi ar fi avut un prim contact sexual cu prietenul ei, himenul fetei era in continuare intact.


Dupa o discutie cu eleva care a alertat degeaba o echipa de politisti, a reiesit faptul ca fata isi dorea sa atraga atentia in jurul ei, din cauza unei deceptii suferite in dragoste."În urma cercetărilor realizate de către poliţişti, a reieşit faptul că infracţiunea de viol nu se confirmă. Cercetările continuă în acest caz”, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Poliţiei Iaşi.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal D

O editie speciala incepe astazi, la “Se striga darul”, de la ora 20:00. Andreea Mantea revine in forta la carma emisiunii “Se striga darul” alaturi de partenerul ei, Mihai Mitoseru asa ca aceasta editie se anunta a fi una spectaculoasa.

Titlu secțiune