Elevă eminentă din Gorj, însărcinată la numai 13 ani! Părinții au înlemnit când au aflat cine este tatăl

O elevă eminentă din Gorj a rămas însărcinată, deși are numai 13 ani. Cine este tatăl copilului.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

O fetiță în vârstă de numai 13 ani a rămas însărcinată. Atunci când au aflat cine este tatăl copilului, părinții minorei din județul Gorj au înlemnit. În primăvara anului trecut, vestea că vor deveni bunici i-a șocat pe părinții unei fetițe. Aceștia fac parte dintr-o familie înstărită, iar vestea nu le-a picat deloc bine. Așa că au început să ancheteze pentru a afla cine a profitat de naivitatea copilei lor, care este o elevă eminentă.

Directoarea unității de învățământ, Ilona Tița, a dezvăluit că eleva este foarte bună la învățătură, avea doar note de 9 și 10 și provine dintr-o familie cu posibilități materiale. Bărbatul cu care fata a rămas gravidă are 22 de ani și este unul dintre angajații tatălui ei.

Mama fetei a sunat diriginta, pe domnișoara Mihaela Aniniș, și i-a spus că fiica ei este gravidă în lună mai mare și nu poate face întrerupere de sarcină, spunându-i că familia este de acord ca fata să păstreze sarcina iar ea să își termine școala. Fata, de altfel, este o elevă foarte foarte bună, este liniștită, cuminte și nu se aștepta nimeni la asta. Provine dintr-o familie bună, băiatul locuiește în vecini, are 22 de ani. Am vorbit cu șeful de post din Roșia de Amaradia care mi-a spus că poliția se va autosesiza deoarece fata e minoră, iar băiatul este major și chiar dacă familiile se înțeleg fapta nu poate fi negată.

Citeste si: Anda Adam, declarații despre a doua sarcină: „E normal să semene cu tati”

Citeste si: Deea, criză de nervi în casa „Puterea dragostei”: „Te văd perversă”

Citeste si: Mama lui Jador, față în față cu Simina! Pe cine și-ar dori-o noră, din casa „Puterea dragostei”

,Este regretabil că aceste lucruri se petrec în școala noastră, dar eleva este una eminentă care cu siguranță nu va abandona școala. Mama acesteia s-a angajat că o ajută în creșterea copilului și ea nu va întrerupe școala. Este păcat că, iar, liceul din Roșia de Amaradia ajunge să fie implicat în acest scandal, după cel de luna trecută cu cei doi elevi filmați în depozitul școlii. Chiar am discutat cu primarul situația și vorbeam că am fost la un concurs național la Vâlcea și ne-am clasat pe locul doi dar aceste rezultate vor fi umbrite de astfel de incidente”, a declarat directoarea liceului din Roșia de Amaradia, Ilona Tița, relatează gorjeanul.ro.

Ce spune tatăl minorei despre această relație

Chiar dacă în Codul Penal, actul sexual, de orice natură, cu o persoană de sex diferit sau de acelaşi sex, care nu a împlinit vârsta de 15 ani, se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 10 ani şi interzicerea unor drepturi, tatăl copilei nu își dorește să se ajungă la tribunal și e decis să îi susțină pe cei doi.

Ce să facem acum, băiatul este din sat de la noi, lucrează cu mine la firma mea. Nu e caz de dosar penal, că ei se înțeleg. Băiatul are 22 de ani, iar fata a împlinit pe 10 aprilie, 14 ani. Da, noi am informat școala ca fata este gravidă, că o vom susține dar nu e caz de dosar penal. Eu nu sunt de acord ca problema să ajungă la Tribunal. Noi ne cunoaștem, îi susținem și vom face tot posibilul ca situația să nu ajungă la instanță”, a mărturisit Cosmin Todor, conform sursei citată mai sus.

Cazul s-a petrecut în primăvara anului trecut, iar luna trecută, minora a împlinit 15 ani.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate