Elevi din Bistriţa Năsăud prinşi făcând sex oral unor colegi, pentru ţigări

Cinci adolescenţi de clasa a IX-a din Năsăud au intrat în atenţia Inspectoratului Şcolar, dar şi a Poliţiei, după ce pedagogul internatului unde locuiau a aflat că aceştia făceau sex oral pentru un pumn de ţigări.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereCei cinci au fost mutaţi disciplinar la alte şcoli, iar Poliţia bistriţeană a deschis un dosar penal în acest caz.

Incidentele s-au produs la finalul lunii noiembrie, în internatul Liceului Silvic Transilvania din Năsăud. Se pare că cinci elevi de clasa a IX-a obişnuiau să facă sex oral chiar în camera de internat unde locuiau, seara, după ce pedagogii dădeau stingerea. Pedagogii au aflat după ce unul dintre elevi s-a dat de gol şi a recunoscut. Liceul a făcut o comisie specială care a anchetat acest caz, fiind anunţate şi Inspectoratul Şcolar, Poliţia precum şi Direcţia pentru Protecţia Copilului. Prima măsură luată de conducerea unităţii de învăţământ a fost mutarea disciplinară a celor cinci în alte licee din apropierea localităţii de domiciliu. Exmatricularea a ieşit din discuţie, asta din cauza faptului că învăţământul este obligatoriu 10 clase.

Citeste mai mult aici


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate