Elevi din Bistriţa Năsăud prinşi făcând sex oral unor colegi, pentru ţigări

Cinci adolescenţi de clasa a IX-a din Năsăud au intrat în atenţia Inspectoratului Şcolar, dar şi a Poliţiei, după ce pedagogul internatului unde locuiau a aflat că aceştia făceau sex oral pentru un pumn de ţigări.

novalue

Cei cinci au fost mutaţi disciplinar la alte şcoli, iar Poliţia bistriţeană a deschis un dosar penal în acest caz.

Incidentele s-au produs la finalul lunii noiembrie, în internatul Liceului Silvic Transilvania din Năsăud. Se pare că cinci elevi de clasa a IX-a obişnuiau să facă sex oral chiar în camera de internat unde locuiau, seara, după ce pedagogii dădeau stingerea. Pedagogii au aflat după ce unul dintre elevi s-a dat de gol şi a recunoscut.

Liceul a făcut o comisie specială care a anchetat acest caz, fiind anunţate şi Inspectoratul Şcolar, Poliţia precum şi Direcţia pentru Protecţia Copilului. Prima măsură luată de conducerea unităţii de învăţământ a fost mutarea disciplinară a celor cinci în alte licee din apropierea localităţii de domiciliu. Exmatricularea a ieşit din discuţie, asta din cauza faptului că învăţământul este obligatoriu 10 clase.

Citeste mai mult aici

Citeste si: Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. „Ne-am certat de la..."- bzi.ro

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Medicul infecționist Florin Roșu, avertisment pentru următorul val al pandemiei: „Cu două doze de vaccin nu vom putea evita valul 5”

Ce sunt protezele dentare și cum trebuie să le întreținem ne spune Mihăilă Vlad Costin, medic stomatolog: „Indiferent cu ce patologie vine pacientul există o soluție”

Ce trebuie să aibă toți șoferii în portbagaj?! În caz contrar aceștia riscă o amendă usturătoare de până la 3.000 de lei!

Horoscop 28 Noiembrie 2021: astăzi, Peștii primesc bani, Balanțele își rezolvă problemele

Doliu fără margini în România! A murit un mare actor. Îl știa lumea peste hotare

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Ziua începe cu o tragedie! Punctul de referință al epocii noastre a murit

Situaţie şocantă pentru un fost conducător din fotbalul românesc! I se vor amputa ambele picioare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies