Elevii intră în vacanță pentru o săptămână! Începând cu 8 februarie va fi anunțat cum se vor desfășura orele

Elevii intră în vacanța intersemestrială, conform calendarului aprobat de Ministerul Educației.

Elevii intră în vacanță
Elevii intră în vacanța intersemestrială
Autor: Adriana Mihaela

In articol:

Conform calendarului aprobat de Ministerul Educației, elevii intră în vacanță pentru o săptămână. Todată, cel de-al doilea semestru va fi anunțat în data de 2 februarie, atunci profesorii și elevii vor afla dacă se întorc fizic la școală sau rămân să facă cursurile online.

În cadrul unei emisiuni de televiziune, Sorin Cîmpeanu a anunțat că examenele școlare din acest an se vor ține la datele planificate, cu prezența fizică.

Citeste si: Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, anunț despre grădinițe: ”Rămân deschise și în scenariul verde, galben și în cel roșu”

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Școlile se redeschid fizic în toate localitățile care se încadrează în scenariu verde, cu relativ puține cazuri. Copiii vor putea merge fizic la școală. În cazul în care localitatea intră în scenariu roșu, vor continua să meargă copiii de grădiniță și ciclul primar, iar ceilalți vor face cursurile online.

Copiii care au certificate medicale vor continua cursurile online și după data de 8 februarie

Totodată, ministru educației a mai susținut că copiii care au contraindicații, certificate medicale, ei vor putea să continue să facă cursurile online și după data de 8 februarie, chiar dacă restul colegilor se vor întoarce la școală.

Elevii și profesorii vor mai avea o zi liberă de 1 iunie 2021, Ziua Copilului. Iar vacanța de vară va începe pe 18 iunie 2021. Pentru clasele terminale din învățământul liceal, anul școlar se încheie la data de 4 iunie 2021.

Bacalaureatul începe pe 14 iunie cu probele orale, iar din 28 iunie vor începe probele scrise. Rezultatele se vor afișa pe 5 iulie 2021.

Citeste si: Ministrul Educației, declarații de ultimă oră: ”Profesorii vor fi motivați financiar să recupereze orele”

De asemenea, pentru clasele a VIII-a, anul școlar se încheie la data de 11 iunie. Elevii de clasa a VIII-a încep examenul de Evaluare națională în 22 iunie, iar rezultatele sunt așteptate în 29 iunie.

 

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ella de la Puterea Dragostei s-a logodit! Anunțul a fost făcut chiar de ea: ”Să ne fie într-un ceas bun”

Amna a spus tot adevărul despre eliminarea de la Survivor România! Cât de greu i-a fost în competiție

Rudele pacienților internați la Matei Balș așteaptă informații despre cei dragi! Oamenii sunt disperați: ”Am aflat de la știri”

De maine vin bani multi pentru 6 zodii

Veste ȘOC pentru cei vaccinați cu AMBELE DOZE! Este bomba zilei. Cutremur în lumea medicală

BOALA secretă pe care o avea Christian Eriksen. Cum a ajuns fotbalistul danez să se prăbușească inert pe teren

DEZASTRU MONDIAL. Forța a 15 bombe atomice a distrus locul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies