Elevii Școlii de Poliție din Câmpina, prinși cu droguri în camera de cămin. Ce s-a întâmplat cu viitorii polițiști

Doi elevi de la Școala de Poliție din Câmpina au fost exmatriculați după ce au fost prinși cu droguri în camera de cămin și în mașini. Cei doi ar fi terminat cursurile peste o lună și ar fi devenit agenți de poliție.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Doi elevi de la Şcoala de Agenţi de Poliţie Vasile Lascăr din Câmpina și-au ratat cariera după ce la controalele făcute de profesori și diriginți au fost prinși cu mai multe pliculețe de droguri.

Citeste si: O elevă de 13 ani din Ilfov nu mai are voie să meargă cu autobuzul școlar pentru un motiv halucinant. Reacția uluitoare a primarului

Citeste si: Ilinca Vandici și Raluca Bădulescu s-au răsfățat alături de specialistul in detox Cesur Durak! Au făcut yoga, pilates și au mâncat preparate vegane: „O să ajung manechină intergalactică”

Citeste si: Imaginea care a uimit internauții! O femeie a fost surprinsă în timp ce năștea și îi ieșeau oasele spatelui în evidență

Elevii Școlii de Poliție din Câmpina, prinși cu droguri în camera de cămin. Ce s-a întâmplat cu viitorii polițiști

Conducerea Şcolii de Poliţie din Câmpina a sesizat ofiţerii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Terorism Ploieşti că asupra a doi elevi există suspiciuni că au droguri, pentru consumul propriu.

"La controalele efectuate, la ore sau în camere, controale făcute de profesori sau diriginţi, cei doi au fost identificaţi cu un comportament neadecvat", au declarat surse juridice pentru Mediafax.

Reprezentanții poliției din Prahova au declarat că au fost informați de Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti că le-a fost semnalată problema elevilor care ar fi consumat substanțe halucinogene și au fost luate măsurile necesare. 

"Au fost depistate şi ridicate de la doi elevi mai multe pliculeţe din material plastic transparent, cu urme de substanţe, o bancnotă rulată şi două tubuleţe cu urme de substanţă, o ţigaretă confecţionată artizanal, ce conţine materie vegetală cu aspect de cannabis, precum şi o altă cantitate de materie vegetală, cu aspect de cannabis (sub 0,2 grame)", declară Poliția Prahova.

Conducerea Școlii de Poliție Vasile Lascăr și oamenii legii continuă cercetările pentru a lua măsurile legale. 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate