”Eliberați-o pe Britney Spears!” Protest pentru celebra cântăreață care ar fi internată împotriva voinței ei într-un spital de psihiatrie

Un protest a luat amploare în fața primăriei din Los Angeles. Este vorba despre Britney Spears.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

Un alt protest a luat amploare în fața primăriei din Los Angeles, și anume West Hollywood City Hall. Fanii celebrei cântărețe Britney Spears susțin că artista ar fi interntă împotriva voinței sale într-un centru de psihiatrie, centru în care primește tratament, conform The Hollywood Reporter.

Citeste si: Meghan Markle a născut? Vești de la Casa Regală!

Citeste si: Raluca Podea are probleme mari cu dantura! ”Mi l-am lipit cu superglue”

Citeste si: Elena Udrea nu are voie să intre cu fetița în biserică, de Paște! Care este motivul

 

Protestatarii: ”Eliberați-o pe Britney!”

Mai mulți protestatari au venit în fața primăriei unde scandează ”Free Britney” și „Truth Will Set Her Free”.

De asemenea, nu trebuie să trecem cu vederea peste faptul că protestul a fost transmis live pe Youtube, unde fanii cântăreței au strigat „Hey, ho, Larry Rudolf has got to go!” (n.r. „Hey, ho, Larry Rudolf trebuie să plece”). Larry Rudolf este managerul artistei și cel care a și decis internarea ei în centru.

Britney Spears s-a internat într-un spital de psihiatrie pentru un program de 30 de zile, ca urmare a problemelor de sănătate cu care s-a confruntat tatăl ei. Conform revistei People, Britney Spears a primit o zi liberă pentru a o petrece cu familia chiar de Paște. Ea a fost surprinsă alături de iubitul ei, ținându-se de mână, în public. Șederea ei de până acum în spitalul de psihiatrie a schimbat-o destul de mult pe artistă, deoarece, așa cum se poate observa și în fotografii, vedeta are părul răvășit, o privire goală și pare să nu se fi odihnit bine.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate