Eliminare Chefi la cuțite, sezonul 9. Cătălin Scărlătescu a mai pierdut un concurent

Eliminare Chefi la cuțite, sezonul 9. Cătălin Scărlătescu pierde concurenţi pe bandă rulantă.

Eliminare Chefi la cuțite, sezonul 9
Eliminare Chefi la cuțite, sezonul 9[Sursa foto: Instagram]
Autor: Elena Popescu

In articol:

Eliminare Chefi la cuțite, sezonul 9. Ghinionul îl urmăreşte pe Cătălin Scărlătescu, care a mai pierdut un concurent pentru a patra oară consecutiv.

Al paisprezecelea duel de la Chefi la cuţite 2021, difuzat pe 6 iunie 2021, l-a determinat pe Cătălin Scărlătescu să ia o decizie grea.

Eliminare Chefi la cuțite, sezonul 9

Alexandru Bădițoaia, cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu, a fost eliminat de la Chefi la cuţite 2021, după ce a obţinut cel mai slab punctaj la farfuria prezentată la duel.

Citeste si: Chefi la cuțite 2021. Cine a câștigat cele mai multe sezoane Chefi la cuțite

Însă, lucrurile nu au rămas aşa, Florin Dumitrescu i-a oferit lui chef Scărlătescu o amuletă prin care îşi putea nominaliza alt concurent spre nominalizare, salvându-l pe cel eliminat.

Astfel, Alexandru Bădițoaia a fost salvat de chef Scărlătescu, iar cel care a plecat acasă a fost Enzo, italianul din echipa mov.

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Eliminare Chefi la cuțite, sezonul 9
Eliminare Chefi la cuțite, sezonul 9[Sursa foto: Instagram]

Chefi la cuţite, battle-ul din 6 Iunie 2021

În cel de-al 14-lea battle de la Chefi la cuţite 2021, cei trei trei chefi au folosit amuletele înainte să înceapă proba de gătit.

Cătălin Scărlătescu a luat-o pe Elena Matei în echipa sa, dar chef Bontea a recuperat-o folosind o altă amuletă.

Citeste si: Cine sunt câștigătorii din toate sezoanele Chefi la cuțite. Sorin Bontea, juratul cu cele mai multe victorii în palmares

Florin Dumitrescu nu s-a lăsat mai prejos și a făcut schimb de concurenți, luându-l înapoi în echipa sa pe Florin Revesz de la chef Bontea, iar Dorin a revenit în echipa verde.

Cei trei chefi şi echipele lor au avut de gătit cu resturi. Echipa verde a gătit o ciorbă de burtă și un brasato (friptură fragedă) de obraz de vițel, echipa albastră a ales să facă un zampone umplut cu târtițe, în timp ce Cătălin Scărlătescu a făcut o tocăniță de inimi de rață cu mămăliguță și orez cu picioare de pui, bogat în condimente asiatice.

La final, scafandrii care au degustat au decis ca victoria să meargă la echipa albastră, iar echipa verde şi cea mov a intrat la duel.

Eliminare Chefi la cuțite, sezonul 9
Eliminare Chefi la cuțite, sezonul 9[Sursa foto: Instagram]

Cine este Enzo (Vincenzo Aiello), concurentul eliminat de la Chefi la cuțite 2021

Vincenzo Aiello este un italian stabilit în România din anul 2015. În vârstă de 31 de ani, concurentul participă pentru a doua oară la Chefi la cuțite, după ce în sezonul anterior nu a reușit să intre în echipe.

Vincenzo Aiello este de meserie manager de club și a recunoscut că acomodarea în România nu a fost deloc ușoară, deși avea rude în țară.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Alexandru Bădițoaia de la Chefi la cuțite 2021, cuțitul de aur din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu

Cine sunt câștigătorii din toate sezoanele Chefi la cuțite. Chef Sorin Bontea este juratul cu cele mai multe victorii în palmares

Program Chefi la cuțite 2021, sezonul 9. La ce oră intră pe post emisiunea culinară

Sunteți sortiți să fiți împreună? Cele mai bune 5 combinații de zodii!

Prodanca detonează bomba! A spus adevărul despre divorţ. Ce relaţie are cu Reghe

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Legenda a murit, la 79 de ani!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies