Eliminare Chefi la cuțite sezonul 9. Plecarea lui Alexandro Matias a înlăcrimat echipa

Eliminare Chefi la cuțite sezonul 9. Echipa lui Sorin Bontea a rămas fără un concurent important.

Eliminare Chefi la cuțite sezonul 9
Plecarea lui Alexandro Matias a înlăcrimat echipa[Sursa foto: Captură YouTube]
Autor: Ioana Stan

In articol:

Primul concurent care a fost eliminat din echipa lui Sorin Bontea i-a lăsat pe toți cu ochii în lacrimi.

Prima eliminare Chefi la cuție sezonul 9, din echipa lui Sorin Bontea

Alexandro Matias a fost eliminat din echipa lui Sorin Bontea, după ce o greșeală pe care a făcut-o nu i-a mai adus decât 5 puncte din partea chefilor. Ediția de marți seara a fost una intensă, pentru că cele trei echipe s-au luptat pentru a câștiga. Însă, echipa lui Cătălin Scărlătescu a ieșit învingătoare, motiv pentru care echipa lui Sorin Bontea și echipa lui Florin Dumitrescu au intrat la duel.

Cele două echipe care s-au duelat au avut de trecut proba desertului. Cei trei chefi au fost uimiți să vadă atâtea farfurii bune la o probă de desert. Însă, din cauza unei greșeli, Alexandro Matias a reușit să obțină cu farfuria sa doar 5 puncte. El a greșit și a lăsat farfuria cu desertul prea mult timp la frigider și din această cauza jurații nu au putut gusta biscuitele din farfuria sa.

Această greșeală l-a costat și a fost eliminat din emisiunea, spre întristarea colegilor. Fetele au început să plângă, iar Victorina s-a simțit vinovată că nu a putut să-l ajute mai mult.

Citeste si: Cine este Blvckmatias de la Chefi la cuțite 2021, sezonul 9. Concurentul din echipa lui Sorin Bontea este susținut de Zanni și Alex Velea

Alexandro Matias s-a emoționat când a aflat că va părăsi competiția Chefi la cuțite.

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

„Am rezistat mult de tot și am învățat atâtea de la voi, vă jur. Fiecare etapă, fiecare battle, fiecare duel m-a făcut mai bun. Sunt foarte mândru de mine.', a spus Alexandro Matias, la Chefi la cuțite.

Cine este Alexandro Matias, concurentul eliminat de la Chefi la cuțite 2021

Plecarea lui Alexandro Matias a înlăcrimat echipa
Prima eliminare Chefi la cuție sezonul 9, din echipa lui Sorin Bontea[Sursa foto: Captură YouTube]

Alexandro Matias este un artist, cunoscut cu numele de scenă Blvckmatias. Este un tânăr de 31 de ani crescut doar de mamă, după ce părinții s-au despărțit.

„Mama mea este româncă și tata este angolez. Între timp, ai mei au divorțat și astfel am rămas cu mama și cu sora mea. Nu am prea ținut contactul cu el, știu cum să dau de el, sunt sigur că dacă aș avea nevoie de ceva m-ar ajuta.

Nu a fost o figură parentală foarte prezentă în viața mea, dar îl respect pur și simplu pentru că este tatăl meu. Mama s-a focusat pe noi și au fost puține momentele în care m-am întrebat cum era să fi fost și el cu noi. Sunt foarte fericit că s-a descurcat să ne ofere o educație”, a dezvăluit concurentul.

Citeste si: Chefi la cuţite 2021. Cine sunt concurenţii din echipa lui chef Florin Dumitrescu în sezonul 9

Alexandro Matias face parte din echipa lui Alex Velea, care a și venit să-l susțină la audiții și a povestit cum a început să colaboreze cu artistul.

„Primul meu job a fost de ajutor de barman, la 17 ani. Mama mea nu și-a dorit niciodată să mă vadă muncind la un bar, prefera să îmi dea ea bani decât să mă duc eu la muncă. Ulterior, când a văzut cum a evoluat treaba asta de la barman, nu a mai zis nimic. Mă văd în entertainement toată viața mea. Am cochetat cu muzica de mic. Mama nu mă lăsa să plec singur și trebuia să plec cu sora mea. Ca să nu mă care după ea constant, sora mea mă lăsa la studio și s-a întâmplat să fie studioul lui Alex Velea”, a povestit concurentul.

La audiții, Alexandro Matias a venit împreună cu Zanni și Alex Velea. El a ales să pregătească coaste marinate, preparat pentru care a primit două cuțite, iar Sorin Bontea i-a oferit tunica verde și un loc în echipa sa.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Chefi la cuţite 2021. Cine sunt concurenţii care au rămas în echipa lui chef Cătălin Scărlătescu în sezonul 9

Cum se distrează echipa lui Sorin Bontea de la Chefi la cuţite 2021. Rikito Watanabe e sufletul petrecerii. VIDEO

Finala Chefi la cuțite 2021. Cine este Elena Matei, finalista sezonului 9 din echipa lui Sorin Bontea

Anamaria Prodan nu recunoaște divorțul de Laurențiu Reghecampf

Anunț bombă pentru care REFUZĂ să se vaccineze! Un medic din România a spus totul foarte clar

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

„Febra șoarecilor” cuprinde Europa. Molima poate provoca moartea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies