Ella a făcut un live din casa Puterea Dragostei! Însă toată lumea a fost atrasă de ce se întâmpla în spatele ei

Ella a făcut un live din casa Puterea Dragostei, în care a vorbit despre revenirea ei în emisiune, după o perioadă de carantină din cauza epidemiei de coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Ella, de la Puterea Dragostei, vedetă și pe Youtube


In articol:

Ella a făcut un live pe pagina ei de Youtube într-o pauză de filmare de la Puterea dragostei. Filmarea este realizată în casa fetelor, iar mai mulți concurenți se perindă prin spatele ei, unii chiar vin să-i salute pe fanii Puterea Dragostei.

Citeste si: Emoționant! Ce au făcut concurenții de la Puterea dragostei, la finalul galei, pentru Iancu de la Survivor VIDEO

Numai că, la un moment dat, pe o canapea din spatele Ellei s-au așezat Andreea Pirui și Marius, iar cei care urmăreau live-ul frumoasei brunete nu au mai fost atenți la ce spunea aceasta, fiind mai interesați de mișcarea picioarelor care se vedeau în spatele ei. Unii chiar au comentat și au întrebat-o pe Ella cine se află pe canapea, atrăgându-i atenția acesteia.

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei e distrusă! ”A ajuns la Infecțioase” Mesaj disperat al concurentei

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Ella s-a întors râzând și i-a întrebat pe Andreea și Marius ce fac, pentru că lumea se distrează pe seama picioarelor lor. ”Păi ne vedem?”, a întrebat Andreea. ”Nu, doar picioarele voastre”, a răspuns râzând Ella.

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei, într-o ipostază cum nu a mai fost văzut: „Mă omoară mama!”

Într-un final, Marius s-a ridicat de pe canapea, așa că au rămas doar pricioarele Andreei Pirui în șosete albe, ceea ce nu li s-a mai părut așa interesant celor care o urmăreau pe Ella, iar aceasta a putut să-și continue liniștită live-ul.

Citeste si: Andy de la Puterea dragostei a renunțat la Andreea Oprică pentru Ramona?! Dezvăluiri bombă despre cel mai nou cuplu din emisiune

Ella se întoarce la Puterea Dragostei, după ce a stat în carantină din cauza epidemiei de coronavirus

Ella se întoarce la Puterea Dragostei. Ea se află în Istanbul de ceva vreme, dar a trebuit să stea izolată în hotel, 14 zile înainte de intrarea ei în emisiune. Fanii abia așteaptă să o revadă pe frumoasa brunetă în emisiune, dar toți se întreabă dacă s-a despărțit definitiv de Jador, sau pasiunea pentru manelist nu o va face să renunțe din nou la show.

Citeste si: Andreea Pirui de la "Puterea dragostei", asemanare izbitoare femeile din familia sa! Uite cum arată mama și sora fostei concurente

Andrea Pirui și Marius, tot mai îndrăgostiți

Pe de altă parte, în casa Puterea Dragostei sunt acum mai multe cupluri de îndrăgostiți. Unul dintre acestea este format de Andreea pirui și marius. Cei doi au o relație frumoasă, au lăsat la spate certurile de mai de mult și își trăiesc povestea de iubire în fața camerelor de filmat. Andreea și marius oferă mereu telespecatorilor momente de tandrețe.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Puterea dragostei 6 aprilie. Andy a revenit în emisiune! Imagini incendiare cu el și Andreea Oprică

Veste dură pentru Simina de la Puterea Dragostei înainte de naștere! ”Nu îl voi putea avea pe soțul meu, Alex, alături de mine”! Ce i-a spus medicul că se întâmplă din cauza...

Dezvăluiri incendiare despre fiica lui Mihai Gâdea! Detalii neștiute până acum despre Karina Maisha

Gestul prin care Denisa îi arată lui Iancu Sterp de la Survivor că se gândește la el!

Ștefania de la Puterea Dragoste, dărâmată de durere! A făcut anunțul cutremurător pe pagina ei: „Să te odihnești în pace, om minunat”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies