Ella, atac dur la adresa lui Jador de la Puterea Dragostei: ”El protejează niște persoane”

Ella, fostă concurentă Puterea Dragostei, atac dur la adresa lui Jador! Ce a spus prin apel video bruneta.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

ella si jador puterea dragostei


In articol:

Ella: ”După ce am auzit ce am auzit, sunt șocată. Dar e ok, așa sunt oamenii, nu am la ce să mă aștept. Mă așteptam la replicile astea de la niște bărbați... Jador, în special. Nu m-am întâlnit cu el doar așa cum a zis el, la hotel. Dacă chiar vrei să te fac de râs, te voi face. Măcar să fii asumat și să măcar să spui da, frate, mi-a plăcut de fata asta, nu să te ascunzi, nu mă interesează pe cine ai acasă. Am demnitate și nu e cazul. Gura! (...) Du-te la c*&^%$e tale! (...) Chemarea la Cluj a fost o glumă. El protejează niște persoane sau anumite subiecte pe care nu ar trebui să le protejeze. El trebuia să mă respecte”

Citeste si: Loredana Chivu a luat foc pe Jador: Noi nu am făcut sex! Blonda s-a enervat pe concurentul de la ”Puterea Dragostei” când a aflat că acesta se laudă că i-a trecut prin pat

Jador: ”Protejez o femeie și am protejat-o pentru că m-a respectat. Mi-a impus respectul ca să o pot proteja. Te rog, fă același lucru și îți ofer respectul”

Ella: ”Nu”

Jador: ”Atâta timp cât tu te vezi cu Culiță la cafele, eu nu pot să te respect. Și dacă ești tare în gură, vino aici în emisiune. Și nu doar pe Culiță, mai mulți băieți”

Ella: ”Lasă că vin eu cu toate screenurile și conversațiile. Ți-am zis să taci și să nu vorbești prostii, nu ai bun simț”

Jador: ”Auzi, i-ai zis lui Mădălin că eu i-am făcut felul că am stat cu Loredana Chivu?”

Ella: ”Nu”

Jador: ”Eu te am la block de două săptămâni. Nici numărul meu nu-l ai”

Ella: ”De când mă ai tu la block? Mă aveai Nicholas ca să nu mă vadă Andreea. Mă avea trecută Nicholas în telefon, în cazul în care ceri tu telefonul, să nu apară conversația”

Andreea Mantea: ”Ferească bunul Dumnezeu!”

Ella, în lacrimi: ”Pentru mine nu mai exiști”

Ella: ”Ești un penibil și aș tace din gură în locul tău. Tu tot timpul ai încercat să îmi strici imaginea”

Jador: ”Pot să-i fac o declarație? Ello, mi-a plăcut enorm de tine. Ella, dragă, te-am plăcut foarte mult, dar dacă tu ai greșit cu niște chestii”

Ella: ”Când m-ai sunat ultima oară, de atunci nu exiști, s-a încheiat pentru mine, ești un monstru. Pentru mine nu mai exiști”

Andreea Mantea: ”Monstru e un cuvânt mult prea dur”

Ella: ”Sunt percepută la TV că sunt obsedată. None de cât timp ne cunoaștem? Am tras vreodată de tine? Niciodată!”

Andreea Mantea: ”Ți-a provocat prea multă durere”

Ella: ”Și nici măcar nu a știut să își ceară scuze”

Urmărește continuarea aici:

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate