Ella de la Puterea dragostei are probleme cu mama ei! ”Nu se simțea bine când am plecat din țară! Sunt cu gândul și sufletul numai la ea”

Ella de la Puterea dragostei a plecat în Turcia, însă gândul îi este la mama ei, care se confruntă cu probleme mari de sănătate

Distribuie pe:

Autor: C.I.


In articol:

Ella de la Puterea dragostei a plecat în Istanbul pentru a intra din nou în casa Puterea dragostei. Deocamdată, frumoasa femeie nu s-a prezentat la filmări, întrucât, conform deciziilor luate și de autoritățile din Turcia, trebuie să stea izolată timp de 14 zile. ”Este o hotărâre normală și trebuie să mă conformez”, le-a explicat ea fanilor care au întrebat-o de ce nu este încă în show.

Pe de altă parte, Ella a părăsit România cu o strângere de inimă puternică, fiindcă mama ei nu se simte prea bine, vechile afecțiuni nu îi dau pace și se agravează pe zi ce trece. ”Mama mea este bolnăvioară, iar sufletul meu este la ea. O iubesc nespus și tot timpul numai la dânsa îmi este gândul! Înainte de a alege să merg iar la emisiune, am fost acasă, m-am dus să o văd și să mai vorbim, așa cum am făcut dintotdeauna. Ea îmi este cel mai bun prieten și sfătuitor. Mi-a fost greu să o privesc și să nu pot face nimic să o vindec. Acum, are niste stări de rău,dar nu se poate duce la spitale. România, ca și alte țări, se confruntă cu această pandemie de coronavirus și oamenii nu mai sunt primiți la clinici decât în situații foarte grave”, a povestit frumoasa femeie pentru WOWbiz.ro!

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Jador de la „Puterea Dragostei” lasă tot și pleacă din calea Coronavirusului

Ella de la Puterea dragostei are probleme cu mama ei ”Sper să ne ajute Dumnezeu” 

Ella de la Puterea dragostei are probleme cu mama ei, dar speră ca, în curând, starea ei să se îmbunătățească. ”Mătușa mea m-a asisgurat că va avea grijă să nu îi lipsească nimic măicuței mele, o va trata și o va ajuta cu tot ce este nevoie. Așa mă mai liniștesc și eu aici, în carantină. Sper să ne ajute Dumnezeu să trecem peste toate momentele grele”, a mai spus Ella.

Citeste si: Mesajul incredibil pentru Jador de la Ella, de ziua lui: "Cadoul pe care ti l-as fi putut oferi pentru totdeauna..."

Citeste si: Ella, cum arăta înainte să se vopsească şi să-şi facă operaţii estetice! Imagini unice!

Ella de la Puterea dragostei are probleme cu mama ei. Femeia este oarbă de la 14 ani

Pentru cei care nu știu povestea îndrăgitei concurente, ei bine,Ella de la Puterea dragostei are probleme cu mama ei de foarte mulți ani și din alte puncte de vedere. ”Mama mea a rămas oarbă de la 14 ani din cauza unui abces făcut la o măsea care avea să ajungă la creier. S-a intervenit chirurgical atunci la nivel cerebral, i s-au făcut nu mai puțin de patru operații pe creier, dar, din nefericire, fără rezultat! Trei dintre intervenți au fost OK, dar medicii au considerat că mai este necesară încă una, fiindcă mai existau urme de infecție în zona capului. Aceasta avea să fie însă un eșec, întrucât la operație, i-au fost atinși nervii optici și atunci mama și-a pierdut definitiv vederea”, a vorbit Ella de la Puterea dragostei despre femeia care i-a dat viață, în premieră, pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Citește și:

Manuela de la Puterea Dragostei a făcut-o pe Ella să plângă! Ce i-a spus referitor la Jador

Puterea Dragostei: Roxana, întrebată dacă îl vrea pe Cătălin! Ei au confirmat imediat

Cutremur la Pro Tv! După Mihai Petre, un alt jurat de la Românii au talent rupe tăcerea: de ce a decis să plece

Ella recunoaşte, în premieră, legătura cu Alex Bodi, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu: „E adevărat! E un om drag! Ne..."

Mariana de la Puterea Dragostei, mesaj controversat! Cineva din apropierea ei, din Moldova, infectat cu coronavirus?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies