Ella de la Puterea dragostei, căutată de Culiță Sterp! Ce se întâmplă între ei?

Ella de la Puterea dragostei a făcut o dezvăluire șoc despre relația ei cu artistul Culiță Sterp

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Nu sunt primele zvonuri despre Ella și Culiță


In articol:

Despre Ella de la Puterea Dragostei și Culiță Sterp au existat, de-a lungul vremii, mai multe zvonuri că ar fi fost împreună. Amândoi au infirmat aceste zvonuri și au spus că sunt doar prieteni.

Acum, Ella a dezvăluit că în timp de ce se află în Turcia, la Puterea dragostei, a primit o ofertă de la Culiță Sterp. Este vorba despre o colaborare. ”Am primit o propunere de colaborare din partea lui Culiță. Știu că o să ziceți una și alta, dar noi suntem și am fost doar prieteni”, a dezvăluit Ella de la Puterea dragostei, fără să ofere alte amănunte.

fara descriere

Așa că nu se știe dacă Ella și Culiță Sterp vor cânta împreună sau doar frumoasa brunetă va fi eroină într-un videoclip al cântărețului.

Citeste si: Cum arăta Ella de la Puterea Dragostei pe vremea când cânta în corul bisericii

Se știe că Ella de la Puterea Dragostei are o voce frumoasă, tânăra demonstrându-și talentul de multe ori în show. De altfel, Ella a și mărturisit că în perioada adolescenței a făcut parte dintr-un cor cunoscut și că a cântat muzică religioasă.

fara descriere

Ella de la Puterea dragostei și Culiță Sterp și-au petrecut noaptea împreună?

Deși despre Ella și Culiță Sterp o fostă concurentă de la puterea Dragostei a spus că ar fi petrecut o noapte împreună, cei doi au negat acest lucru. Mai mult chiar, fratele mai mic al lui Culiță, Iancu Sterp a făcut, la un moment dat, o pasiune pentru Ella. Iancu și-ar fi dorit să aibă o relație cu Ella, numai că inima frumoasei brunete bătea doar pentru Jador. La scurt timp după aceea, Iancu Sterp, care acum e concurent la Survivor România, a făcut un cuplu cu Denisa, o frumoasă blondă cu care se iubește și acum. 

Citeste si: Andreea Mantea a pârât-o pe Ella de la Puterea Dragostei! ”Dacă nu intervenea Jador, eu acum eram cu Iancu”

fara descriere

Culiță Sterp s-a despărțit de Carmen de la Sălciua

Culiță Sterp a fost căsătorit cu Carmen de la Sălciua, de care a divorțat. În perioada în care se spune că artistul s-ar fi întâlnit cu Ella, cei doi erau divorțați. Însă, după aceea s-au împăcat și o perioadă chiar se credea că se vor recăsători.

Citeste si: Carmen de la Sălciua iubește din nou, după despărțirea de Culiță Sterp: „Îndrăgostită”

fara descriere

Nu a fost însă așa! După câteva luni de iubire, Culiță și Carmen de la Sălciua s-au despărțit dinn nou, iar de data aceasta pare că nu mai există cale de împăcare. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate