Ella de la Puterea Dragostei, dezvăluiri emoționante din viața ei ”Am trecut prin niște faze complicate” Ce spune despre Jador EXCLUSIV

Ella este concurentă la Puterea Dragostei sezonul 2, iar fanii emisiunii cred despre ea că ar putea să facă un cuplu cu Jador.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Ella a creat discuții în casa de la Puterea Dragostei după ce s-a aflat că s-a întâlnit cu Jador înainte de emisiune. Ceilalți băieți din casă au spus că ea și Jador au discutat pentru a forma un cuplu. Ella s-a supărat când a auzit comentariile și chiar s-a contrat cu unii dintre concurenți.

Deși sunt doar câteva zile de când a început emisiunea, Ella este printre preferatele telespectatorilor, poate și datorită apropierii de Jador. Frumoasa brunetă a mărturisit că îl place foarte tare pe Jador și că speră într-o relație cu acesta. ”Nu pot să spun că-l iubesc pentru că este un lucru serios. Eu am trecut prin niște faze complicate în viață și nu mă arunc așa...”, a povestit Ella.

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei s-a dat de gol! „Se vede că e burtică de gravidă”

Citeste si: Reacţia şocantă a Ligiei de la Puterea Dragostei când Ella i-a spus că seamănă cu Bianca Drăguşanu! A desfiinţat-o pe divă! "Nu este un model pentru mine" EXCLUSIV!

Citeste si: Andreea Mantea intervine în conflictul dintre fetele de la Puterea Dragostei! Mariana nu mai are voie cu titlurile de miss în emisiune: „E destul!”

Jador și Ella au în comun și altceva. ”Părinții noștri sunt penticostali, au aceeași religie”, a mărturisit Ella la un moment dat într-o emisiune.

Ella de la Puterea Dragostei provine dintr-o familie de penticostali

Totuși, Ella a declarat că ea nu este penticostală. ”Provin dintr-o familie de penticostali, dar eu nu mă pot numi penticostală pentru că eu nu respect regulile impuse de această credință. Știu că penticostalii fac mulți copii și eu nu am nimic împotriva acestui lucru pentru că îmi plac mult. Nu vreau sa vorbesc prea mult despre acest lucru, nu vreau să se exagereze pe acest aspect”, a precizat Ella.

Ionela Solzariu, așa o cheamă de fapt pe Ella, are 23 de ani, și locuiește în Cluj Napoca, unde lucrează la o firmă de construcții.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate