Ella de la Puterea Dragostei, dezvăluiri terifiante despre bătaia cu Daiana! ”Mi-a smuls un smoc de păr și a fost la un pas să mă taie cu cioburile”! Declarații exclusive de la Istanbul

Ella de la Puterea Dragostei a vorbit despre violențele la care a recurs Daiana din gelozie

Autor: Cornelia Ionescu

In articol:

De mai bine de o lună și jumătate, în casa Puterea dragostei este o ”bombă cu ceas”! Daiana are un conflict cu Ella, iar lucrurile au ajuns atât de departe încât s-a ajuns la violențe. Bruneta a izbucnit la filmări și a sărit la bătaie la Ella, după mai multe zile în care a fost pauză de înregistrări.

Daiana i-a spus verde în față Ellei că nu o suportă pentru că stă prea apropiată de iubitul ei, însă nimeni nu s-ar fi gândit că totul ar merge atât de departe. Dar....surpriză, se pare că după câteva zile în care Daiana nu a participat în emisiune din cauza suferinței provocate de Gabi, s-a întors și mai plină de furie, ba chiar a gândit un plan de atac asupra Ellei, dar și a Bernei, în casa Puterea dragostei, de față cu toată lumea.

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Planul diabolic al Daianei era știut de Pirui și de Ligi

”Am înțeles că are și vânătaie pe cap sau ceva de genul. Daiana a lipsit câtea zile din emisiune, nu a vrut să intre, cu Gabi, că ea suferă și așa mai departe. Ce a făzut ea zilele astea? S-a uitat la emisiunile din urmă. Toate episoadele de acum 2-3 săptămâni și a ajuns la concluzia că nu i se pare normal comportamentul Ellei și al Bernei, care ar fi luat-o la mișto”, au spus vlogerițele Reea și Tina, care au mai menționat că de planul

diabolic al Daianei au știut și Pirui, și Ligi, bașca fetele au mai pus și paie pe foc.

Citeste si: Bianca, atacată de Livian: "Mi-am cheltuit banii pe tine." Ce sumă impresionantă a scos din buzunar concurentul de la "Puterea Dragostei"?

Citeste si: S-a destrămat cea mai puternică prietenie de la „Puterea Dragostei”: „Te-ai sărutat cu Jador!”

Citeste si: Ce a apărut pe pagina lui Marius, după ce a anunțat că s-a despărțit de Andreea Pirui: „Mahalagioaică, băutoare....”

Și dacă până acum, totul era doar la stadiu de bârfă pe internet, ei bine, în premieră pentru WOWbiz.ro, Ella a confimat că Daiana a fost extrem de violentă și doar norocul a ajutat-o să nu se ajungă la nenorociri mai mari, în urma cărora să rămână, Doamne ferește, cu sechele pe viață.

Ella de la Puterea dragostei, detalii șocante! ”C e înjurii mi-a adresat după violențele acelea, de femeie de cea mai joasă speță”

Ella de la Puterea dragostei a spus totul despre bătaia cu Daiana, și a relatat cu lux de amănunte și ce are de gând să facă în privința concurentei în momentul în care se va întoarce în România. ”Situația a fost greu de descris în cuvinte. La un moment dat, fără să fie vreun scandal, Daiana a început să mă facă proastă în timpul filmărilor! În condițiile în care, două zile, m-a văzut în hotel. Dacă avea ceva să îmi reproșeze, putea să vină să mă lovească acolo, însă ea nu... a preferat să facă totul în emisiune, motivând că am râs de suferința ei, a început cu Berna și a terminat cu mine. Inițial, eu am lăsat-o să vorbească, nici nu am băgat-o în seamă, dar era atât de pornită, încât, la un moment dat, a aruncat cu vază în mine. Noroc că am ridicat piciorul instictual, fiindcă altfel mi-l tăia și aveam cine știe ce alte probleme mai grave. I-am spus să înceteze, dar nu a fost chip să o potolești. Ramona s-a băgat și ea în fața mea, să mă apere. Atunci, Daiana m-a tras de cap, mi-a smuls un smoc de păr și mi-a dat un picior pe lângă Ramona. În acel moment, am luat și eu un microfon, unul de jucărie cred, nu era real, și am încercat să mă apăr cu el, eram și speriată, și nervoasă. Nu m-a atins pe față fiindcă s-a băgat Ramona, altfel...În fine, nu vă spun ce înjurii mi-a adresat după violențele acelea, de femeie de cea mai joasă speță”, a declarat Ella în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, apoi, a specificat că este tentată să se adreseze autorităților din România. ”Nu am depus încă plângere în Turcia, dar, voi vedea cum decurg lucrurile și, eventual, voi continua procedurile în țară”.

Ella de la Puterea dragostei a spus totul despre bătaia cu Daiana! ”Nu stau să mă lovească nimeni”

Ella de la Puterea dragostei a spus totul despre bătaia cu Daiana, dar a și menționat că vrea să plece din show. ”Nu știu cât o să mai rezist în competiție. Astăzi chiar am căutat bilet de avion să plec. Din păcate, nu este nimic valabil. Da, abia aștept să plec. Nu stau să mă lovească nimeni. Eu am fost perna de bătaie a tuturor. Dar pentru ce? De ce? Eu nu mă cobor la nivelul lor, că aș putea și eu să reacționez la fel, dar... Am vrut să plec acasă, dar nu sunt avioane, din păcate”, a spus Ella.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Marius de la Puterea Dragostei a înșelat-o pe Andreea Pirui? Ella a aruncat bomba în emisiune: „Avea în telefon...”

Bianca de la Puterea Dragostei: ”Zici că ești Viorel al Vulpiței”! Livian a luat foc

Bianca de la Puterea Dragostei a cedat nervos, după ce Livian i-a spus Ramonei ce simte pentru ea. Ce a făcut concurentul când și-a văzut fosta iubită în lacrimi?

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, la un pas de împăcare?

Alertă pentru cei care au făcut prima doză de Pfizer! E interzis. Ce nu trebuie să facă la rapel

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Scandal cu Diana Șoșoacă la televizor: „Sunteţi un impostor! Mizerabilă eşti tu!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies