Ella de la Puterea Dragostei îl face praf pe Jador după ce acesta a plâns în emisiune ”Face teatru ieftin”

Ella de la Puterea Dragostei nu mai crede în sentimentele lui Jador, deși acesta a plâns în emisiunea de miercuri.

Autor: C.L.

In articol:

Au fost momente emoționante între Ella și Jador la Puterea Dragostei. Amândoi au plâns cu gândul la relația pe care au avut-o și care ar fi putut continua frumos, s-au îmbrățișat, dar și-au făcut și reproșuri.

Jador a dat înțeles apoi că deși o iubește pe Ella, care ar fi putut să fie femeia vieții lui, nu ar mai putea să-i fie iubită. Ella, pe de altă parte, cu ochii în lacrimi, l-a tot respins pe Jador, pe care l-a acuzat de infidelitate.

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei, cu lacrimi în ochi, după ce a văzut un material cu Simina! Ce reacție a avut Ella

Citeste si: Floricica Dansatoarea îl apără pe Jador de atacurile “Irlandezului”: ”Ai fost tu mai vedetă ca domnul Jador? Ești un mincinos, ziceai că mi-am dat 500 de euro la lume și...”

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Citeste si: Adevărul despre cearta dintre Ella și Jador de la Puterea Dragostei! De ce nu pot fi împreună: „Ea mă iubește, și eu o iubesc”

 

Ella de la Puterea Dragostei spune că lui Jador îi place să fie considerat o victimă

După difuzarea emisiunii însă, Ella l-a făcut praf pe Jador, spunând despre el că îi place să fie considerat o victimă.

”Inima mea a fost prea mult timp la Jador. Nu mai vreau să fiu rănită.

Am suferit mult pentru Jador. El nu este un bărbat stabil, într-o seară cu una, în alta seară cu alta. Am fost răcită, bolnavă. Nu m-a sunat o dată să mă întrebe cum mă simt. Un om care iubește, nu poate rezista fără să știe cum se simte persoana la care ține. El spune multe, face teatru ieftin. E o strategie”, a mărturisit Ella, care a spus că vrea să meargă mai departe, să-și vadă de viața ei, fără Jador.

Ella spune că nu formează un cuplu Iancu Sterp, deși îl place foarte tare pe fratele lui Culiță. Ella însă mărturisește că îi e frică să mai încerce ceva acum, mai ales că Iancu este mai mic decât ea ca vârstă, acesta având doar 21 de ani. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Livian de la ”Puterea Dragostei” o face praf pe Simina! Declarațiile ”Lupului” aruncă în aer povestea de dragoste a graviduței cu Alex Zănoagă

Imaginea pe care Mariana de la Puterea Dragostei o vrea ștearsă de pe internet!

Mesajul șocant postat de Mariana de la Puterea Dragostei pe net: ”Jador m-a dezvirginat”

Horoscop Zilnic Vineri 5 Martie 2021: nativilor PEȘTI le este frică de schimbare

Ţara SUPER bogată care a ajuns o ruină. Acum este ruptă în bucăţi între marile puteri

Cum arată soția celebrului Valeriu Gheorghiță? Este extrem de frumoasă. Detalii neștiute despre coordonatorul campaniei de vaccinare

Agresorul din Onești audiat de procurori. Bărbatul susține că nu-și mai amintește nimic

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies