Ella de la Puterea Dragostei îl face praf pe Jador după ce acesta a plâns în emisiune ”Face teatru ieftin”

Ella de la Puterea Dragostei nu mai crede în sentimentele lui Jador, deși acesta a plâns în emisiunea de miercuri.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

ella si jador
ella si jador puterea dragostei

Au fost momente emoționante între Ella și Jador la Puterea Dragostei. Amândoi au plâns cu gândul la relația pe care au avut-o și care ar fi putut continua frumos, s-au îmbrățișat, dar și-au făcut și reproșuri.

Jador a dat înțeles apoi că deși o iubește pe Ella, care ar fi putut să fie femeia vieții lui, nu ar mai putea să-i fie iubită. Ella, pe de altă parte, cu ochii în lacrimi, l-a tot respins pe Jador, pe care l-a acuzat de infidelitate.

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei, cu lacrimi în ochi, după ce a văzut un material cu Simina! Ce reacție a avut Ella

Citeste si: Floricica Dansatoarea îl apără pe Jador de atacurile “Irlandezului”: ”Ai fost tu mai vedetă ca domnul Jador? Ești un mincinos, ziceai că mi-am dat 500 de euro la lume și...”

Citeste si: Adevărul despre cearta dintre Ella și Jador de la Puterea Dragostei! De ce nu pot fi împreună: „Ea mă iubește, și eu o iubesc”

 

ella si jador plang

Ella de la Puterea Dragostei spune că lui Jador îi place să fie considerat o victimă

După difuzarea emisiunii însă, Ella l-a făcut praf pe Jador, spunând despre el că îi place să fie considerat o victimă.

jador si ella

”Inima mea a fost prea mult timp la Jador. Nu mai vreau să fiu rănită. Am suferit mult pentru Jador. El nu este un bărbat stabil, într-o seară cu una, în alta seară cu alta. Am fost răcită, bolnavă. Nu m-a sunat o dată să mă întrebe cum mă simt. Un om care iubește, nu poate rezista fără să știe cum se simte persoana la care ține. El spune multe, face teatru ieftin. E o strategie”, a mărturisit Ella, care a spus că vrea să meargă mai departe, să-și vadă de viața ei, fără Jador.

Ella spune că nu formează un cuplu Iancu Sterp, deși îl place foarte tare pe fratele lui Culiță. Ella însă mărturisește că îi e frică să mai încerce ceva acum, mai ales că Iancu este mai mic decât ea ca vârstă, acesta având doar 21 de ani. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate